Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doua spitale din Sibiu care trateaza pacienti COVID-19 nu pot folosi sectiile ATI din lipsa de personal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua spitale din Sibiu care trateaza pacienti COVID-19 nu pot folosi sectiile ATI din lipsa de personal

Pacientii cu COVID-19 din judetul Sibiu ar mai putea beneficia de 4 paturi in plus de Terapie Intensiva, in doua spitale publice, Spitalul General C. si Spitalul Orasenesc Agnita, daca aici ar exista personal specializat pentru ATI, au precizat. continuă pe Wall-Street Ro

Motivele pentru care au fost transferati in Germania, pe banii lor, cei doi pacienti din Sibiu cu COVID-19: Nu exista plaman artificial functional in spitale

Doi pacienti in stare grava din Sibiu, diagnosticati cu COVID-19, au ajuns la o clinica din Germania, cu avioane platite de ei, din cauza ca spitalele publice in care erau internati, Spitalul Militar de Urgenta si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, nu au ECMO, adica plaman artificial functional, potrivit datelor oferite de medici, conform Agerpres.

Ludovic Orban: Semnam contracte de finantare pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti Nicusor Dan: Sunt fericit ca Guvernul si Ministerul Fondurilor au reusit sa aiba acest raspuns rapid

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni au fost semnate contractele de finantare pentru 10 spitale din Capitala, iar in total finantarea pentru Bucuresti va fi destinata catre 22 de spitale, suma fiind de 100 milioane euro. Seful Executivului a adaugat ca in total pentru modernizarea si dotarea unitatilor spitalicesti va fi alocata suma de 7,5 miliarde euro din fonduri europene si de coeziune, in urmatorii 7 ani. La eveniment au participat si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Criza COVID: Zece spitale din Bucuresti primesc peste 330 milioane de lei din bani europeni pentru a cumpara aparatura necesara

Premierul Ludovic Orban, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat luni 10 contracte finantate din fonduri europene, in valoare totala de peste 330 milioane de lei, pentru dotarea a 10 spitale din Bucuresti ca raspuns la criza COVID 19. Printre echipamentul care va fi achizitionat se numara: 126 aparate de ventilatie, 342 statii de monitorizare, 101 aparate pentru investigare respiratorie si digestiva, 99 ecografe, 205 echipamente electrocardiografe si defibrilatoare.

UPDATE Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI, in 24 de spitale din tara Acum sunt in jur de 1.390

In perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale din tarp, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in acelasi timp, el a precizat ca inca se lucreaza la evaluarea fiecarui circuit din sectiile ATI, adaugand ca a fost informat duminica dimineata in legatura cu incendiul de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

MedLife pune la dispozitia Spitalului Judetean din Sibiu 22 de concentratoare de oxigen pentru ingrijirea pacientilor cu Covid-19

Sistemul Medical MedLife vine in sprijinul autoritatilor locale si a unitatilor medicale de stat din tara si pune la dispozitia Spitalului Judetean din Sibiu 22 de concentratoare de oxigen, destinate ingrijirii pacientilor infectati cu SARS-CoV-2 care necesita oxigen.

Autostrada Unirii A8: Apel pentru includerea a doua tronsoane din autostrada la finantare europeana prin Planul de Redresare si Rezilienta

Tronsonul din autostrada Unirii A8 din apropiere de Targu Mures si care face legatura cu actuala A3, precum si sectorul de la Tg. Neamt la Motca ar trebui incluse spre finantare europeana prin Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR), sustine Asociatia Moldova Vrea Autostrada. Cele doua tronsoane au toate sansele sa fie finalizate pana in 2026, termenul final al PNRR, sustine Asociatia MVA care considera si ca prin includerea celor doua tronsoane din A8 in PNRR continuarea realizarii autostrazii Unirii va fi astfel batuta in cuie.

Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi. Leacuri babesti secrete venite de la tara

Cu siguranta multi oameni s-au trezit, la un moment dat, cu negi pe maini sau la picioare. Ei nu sunt atat de gravi pe cat sunt de inestetici, astfel ca inlaturarea lor devine o preocupare. Remedii eficiente cu ingrediente din bucatarie. Tratament veruci. Ingredientele din bucatarie care te scapa de negi pentru totdeauna Negii sunt .

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai .

Atentie, soferi romani! Dispozitivul din masina care te pune in pericol. Costa doar 10 lei

In intreaga lume se desfasoara importante campanii pentru a convinge soferii de importanta centurii de siguranta. Dar pentru unii romani, toate avertismentele nu au fost suficiente. Si continua sa incerce sa pacaleasca fortele de ordine, expunandu-se astfel la riscuri uriase. Iar cea mai noua modalitate de a pacali sistemul de avertizare al masinii este adaptorul .

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )