Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania dupa 10 ani la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret

Online Sport Online Sport,
Romania dupa 10 ani la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret

Nationala de tineret a Romaniei s-a calificat dupa un deceniu la Campionatul Mondial masculin rezervat echipelor sub 21 de ani. continuă pe Online Sport

Romania s-a calificat la Campionatul Mondial de handlbal masculin de tineret dupa 10 ani

Nationala de handbal masculin tineret a Romaniei s-a calificat duminica, la Pitesti, la Campionatul Mondial din 2015, la 10 ani de la ultima performanta similara, informeaza Mediafax. Reprezentativa Romaniei a.

Atentat in Nigeria: cel putin 19 morti si 18 raniti dupa ce o bomba atasata pe un copil de 10 ani a explodat intr-o piata

Cel putin 19 persoane au murit sambata dupa ce o bomba atasata pe o fetita de 10 ani a explodat intr-o piata din Maiduguri, un oras din nord-estul Nigeriei, informeaza autoritatile locale citate de AFP.

O fetita de 10 ani s-a aruncat in aer intr-o piata din Nigeria: 19 persoane au murit

Un numar de 19 persoane au murit, sambata, dupa ce o fetita de 10 ani s-a aruncat in aer, intr-o piata din Maiduguri, Nigeria, relateaza The Telegraph. Explozia a avut loc in jurul pranzului,.

SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax .

Atentat in Nigeria: O fetita de 10 ani s-a detonat intr-o piata, cel putin 19 morti

Cel putin 19 persoane au murit sambata cand o bomba atasata pe o fetita de 10 ani a explodat intr-o piata din Maiduguri, un oras mare din nord-estul Nigeriei, informeaza politia locala, potrivit AFP.

Jucatorul HCM Minaur Baia Mare, Ivan Milas, la Campionatul Mondial din Qatar

Jucatorul HCM Minaur Baia Mare, Ivan Milas va fi prezent la Campionatul Mondial care va avea loc in Qatar. Milas va fi prezent la aceasta competitie cu nationala Bosniei si Hertegovinei.

O fetita-kamikaze de 10 ani a ucis 19 oameni in Nigeria

Cel putin 19 persoane au fost ucise si alte cateva ranite, ieri, dupa ce o fetita de circa 10 ani a detonat cele trei dispozitive explozive pe care le purta legate de corp, intr-o piata din orasul Maiduguri, statul Borno nord-estul Nigeriei), scrie BBC, citand reprezentanti ai politiei.

Business report: Benzina sub 5 lei pe litru in Bucuresti, dupa patru ani de preturi in crestere; Fermierii din Europa, Asia si America de Sud isi cultiva pamanturile cu seminte romanesti; HARTA BENZINEI IN UE. Un roman, un bulgar si un ungur ajung la ben

Topul exporturilor alimentare romanesti. Grau in Egipt, nuci in China, oi in Libia si rapita in Olanda - acestea sunt exporturile-vedeta ale Romaniei dupa un an 2014 foarte bun la capitolul produse agroalimentare. In primele noua luni ale anului, valoarea alimentelor romanesti cumparate de straini a fost de aproape 4 miliarde de euro. Piata de capital se pregateste de un nou an pe plus. Anul 2015 debuteaza sub auspicii bune, in ciuda problemelor regionale, iar evolutia pietei de capital este prognozata a fi pozitiva. La fel ca anul trecut, randamentele nu vor fi gasite in depozite bancare, ci in actiuni listate si in fonduri mutuale. La fiecare.

Politist condamnat pentru a condus masina de serviciu si cea personala fara permis vreme de 10 ani

Un politist din judetul Buzau a fost condamnat pentru a condus masina de serviciu si cea personala fara permis vreme de 10 ani. Acesta a fost condamnat de Judecatoria Buzau la trei ani de inchisoare cu executare, sentinta nefiind insa definitiva.

SUA redevin, dupa 15 ani, cea mai mare putere economica a lumii

Statele Unite ale Americii au redevenit motorul economiei mondiale, dupa 15 ani in care acest rol a fost detinut de China si alte piete emergente, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )