Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania este azi cea mai scumpa piata de energie din regiune si va importa electricitate toata ziua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este azi cea mai scumpa piata de energie din regiune si va importa electricitate toata ziua

Pretul energiei pe piata din Romania este, joi, cel mai mare din regiune, iar tara noastra va importa electricitate pe tot parcursul zilei, potrivit datelor bursei de energie OPCOM si Transelectrica, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cum se fura in trecut si cum se fura acum la alegeri? Expert: Cred ca inversarea voturilor este metoda cea mai la indemana

Fraudarea alegerilor este un subiect care ridica tensiunea clasei politice la fiecare alegeri. S-au furat sau nu, de-a lungul timpului s-a vobit de o serie de metode prin care competitorii politici au incercat sa castige. Suveica a fost folosita din anii douazeci ai secolului trecut, iar in anii 2000 inca functiona. Autobuzul si el mergea. Voturile competitorilor care nu aveau reprezentanti in sectiile de votare puteau fi impartite, in intelegere, catre ceilalti.

Ziua Cafelei 14 lucruri putin stiute despre cafea si povestea Fortuna, cea mai vanduta cafea romaneasca

Astazi, 1 octombrie este ziua internationala a cafelei. Aceasta este bautura pe care o bem fie dimineata, fie in timpul zilei pentru aportul de energie este parte din viata noastra. Iata 14 lucruri mai putin stiute despre cafea si care este povestea Fortuna prezentata chiar de Ziua Cafelei. Povestea Fortuna si 14 curiozitati despre cafea .

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Dan Negru face lumina in scandalul dintre Clotilde si Tudorache: Cea mai buna explicatie la toata chilotareala electorala

Dan Negru a facut lumina in scandalul de frauda in care sunt implicati Clotilde Armand si Daniel Tudorache. Omul de televiziune este de parere ca ce se intampla in politica romaneasca acum este o chilotareala, iar cea mai buna explicatie ar fi un citat dintre unele cele mai de succes romane ale lui Honore de .

Alexandru Rafila, adevarul despre cea mai buna perioada de vaccinare antigripala. Atentie, nu mai devreme de aceasta data

In contextul pandemiei de COVID-19 si a reinceperii scolii, Alexandru Rafila a explicat ca cea mai buna protectie impotriva virozelor sezoniere si a gripei este vaccinarea antigripala. Cu toate acestea, inainte sa apelam la vaccin, trebuie sa tinem cont de perioada in care ni-l facem. Reprezentantul Romaniei la OMS a explicat aspectele carora trebuie sa .

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda impotriva publicatiei Daily Mail

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in procesul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )