Libnet.ro
UNICEF

08:17

Romania este cea mai productiva tara din lume. Motivul trist care a dus la aceasta performanta

Adevărul Adevărul,
Romania este cea mai productiva tara din lume. Motivul trist care a dus la aceasta performanta

Romania are cea mai mare productivitate dintre economiile dezvoltate din lume, dar aceasta performanta a fost atinsa dintr-un motiv trist: numarul masiv al romanilor care au emigrat. continuă pe Adevărul

Seful DNA: Directia Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG care modifica legile justitiei / Sunt n pericol dosare

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de Ordonanta de Urgenta care a modificat din nou legile Justitiei, in conditiile in care doua sectii importante raman fara conducere pentru ca nu mai sunt permise delegarile pe functii, astfel ca nu va mai avea cine sa verifice rechizitoriile si vor fi afectate unele dosare, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

CALIN NISTOR: DNA este cea mai afectata institutie de OUG 7

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG 7/2019, care a modificat legile Justitiei, considera procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

Seful interimar al Directiei Nationale Anticoruptie: DNA este cea mai afectata institutie de Ordonanta pe legile justitiei

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor, a declarat miercuri ca DNA va fi institutia cea mai afectata de OUG 7, prin care au fost modificate legile justitiei. Cred.

Japonia: Cel mai mic baietel din lume, cntarind doar 268g, a fost externat sanatos din spital

Un baietel din Japonia, care s-a nascut cu o greutate de doar 268g, a fost externat miercuri, el fiind considerat cel mai mic nou nascut din lume care pleaca acasa sanatos, scrie BBC News.

E cel mai rapid om din lume, dar n-a reusit sa ii intreaca pe chelneri... Usain Bolt a intrat intr-un SCANDAL MONSTRU in Marea Britanie

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, a intrat intr-un scandal de amploare in Marea Britanie, in acest weekend, dupa ce a petrecut intr-un club de noapte exclusivist din Londra, incercand sa plece fara sa.

Povestea imaginii din Romania care a castigat un premiu la cea mai importanta competitie de fotografie din lume

Alex Robciuc, un fotograf originar din Maramures, a castigat un premiu la Sony World Photography Awards 2019, cea mai importanta competitie foto din lume, dupa ce a fost nominalizat pe lista scurta. La National Award s-au acordat 62 premii pe natiuni, iar Alex a luat National Award Romania.

De 4 iulie, Donald Trump anunta cea mai mare sarbatoare din istoria capitalei si se lauda... din nou

Intr-un mesaj de pe Twitter, de duminica, Donald Trump a anuntat, inca de pe acum, ca de ziua independentei Statelor Unite, de pe 4 iulie,va fi organizata unadintre cele mai mari paradedin.

Cum va arata turnul de 120 de metri construit de Iulian Dascalu la Iasi. Va fi a treia cea mai mare cladire din Romania

Omul de afaceri iesean Iulian Dascalu vrea sa extinda complexul comercial Iulius Mall din Iasi cu o cladire inalta de 120 de metri, scrie Apix. ro.

Topul Bloomberg al tarilor cu cea mai sanatoasa populatie. Unde se claseaza Romania

Spania are cea mai sanatoasa populatie, ea fiind urmata de Italia, Japonia si Islanda, se arata in datele Bloomberg Healthiest Country Index editia 2019, ce a vizat 169 de state. Astfel, dintr-un maximum de.

Zegrean mizeaza pe Kovesi la Parchetul European: Are cunostinte si are calitati. Acum ca vine in cea mai inalta functie ii deranjeaza foarte tare pe unii romani (VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii ConstitutionaleAugustin Zegreana declarat pentru B1 TV ca Laura Codruta Kovesi este tot mai aproape sa ocupe functia de procuror-sef european. Este o victorie care.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )