Libnet.ro
UNICEF

12:30

Seful DNA: Directia Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG care modifica legile justitiei / Sunt n pericol dosare

Hotnews Hotnews,
 Seful DNA: Directia Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG care modifica legile justitiei / Sunt n pericol dosare

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de Ordonanta de Urgenta care a modificat din nou legile Justitiei, in conditiile in care doua sectii importante raman fara conducere pentru ca nu mai sunt permise delegarile pe functii, astfel ca nu va mai avea cine sa verifice rechizitoriile si vor fi afectate unele dosare, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor. continuă pe Hotnews

CALIN NISTOR: DNA este cea mai afectata institutie de OUG 7

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG 7/2019, care a modificat legile Justitiei, considera procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

Seful interimar al Directiei Nationale Anticoruptie: DNA este cea mai afectata institutie de Ordonanta pe legile justitiei

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor, a declarat miercuri ca DNA va fi institutia cea mai afectata de OUG 7, prin care au fost modificate legile justitiei. Cred.

Romania este cea mai productiva tara din lume. Motivul trist care a dus la aceasta performanta

Romania are cea mai mare productivitate dintre economiile dezvoltate din lume, dar aceasta performanta a fost atinsa dintr-un motiv trist: numarul masiv al romanilor care au emigrat.

Zegrean mizeaza pe Kovesi la Parchetul European: Are cunostinte si are calitati. Acum ca vine in cea mai inalta functie ii deranjeaza foarte tare pe unii romani (VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii ConstitutionaleAugustin Zegreana declarat pentru B1 TV ca Laura Codruta Kovesi este tot mai aproape sa ocupe functia de procuror-sef european. Este o victorie care.

VIDEO Siegfried Muresan: Cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta n procesul de desemnare a Procurorului sef european

Audierea Laurei Codruta Kovesi si cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta din tot procesul de selectie a procurorului sef european, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

Madalina Ghenea, in cea mai sobra rochie la prezentarea Gaultier

Madalina Ghenea ne-a obisnuit cu aparitii vestimentare sexy, rochii cu decolteu adanc sau crapatura inalta. La o prezentare de moda de la Paris, romanca a surprins insa purtand o rochie pana in pamant care a acoperit tot.

Povestea imaginii din Romania care a castigat un premiu la cea mai importanta competitie de fotografie din lume

Alex Robciuc, un fotograf originar din Maramures, a castigat un premiu la Sony World Photography Awards 2019, cea mai importanta competitie foto din lume, dupa ce a fost nominalizat pe lista scurta. La National Award s-au acordat 62 premii pe natiuni, iar Alex a luat National Award Romania.

ALINA GORGHIU: O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova

O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova, a declarat, astazi, senatorul Alina Gorghiu, care a avut calitatea de observator international la alegerile parlamentare desfasurate, ieri, in Republica Moldova, scrie Agerpres.

Topul Bloomberg al tarilor cu cea mai sanatoasa populatie. Unde se claseaza Romania

Spania are cea mai sanatoasa populatie, ea fiind urmata de Italia, Japonia si Islanda, se arata in datele Bloomberg Healthiest Country Index editia 2019, ce a vizat 169 de state. Astfel, dintr-un maximum de.

Presedintele Curtii de Apel Timisoara, despre stoparea activitatii din Justitie: Nu e cea mai fericita metoda

Curtea de Apel Timisoara si instantele arondate si-au prezentat, luni, raportul de activitate pentru anul 2018. La finalul sedintei de bilant, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, presedintele Curtii de Apel Timisoara, judecatorul Erica Nistor, a declarat ca stoparea activitatii din justitie in semn de protest fata de modificarea legilor justitiei nu e cea mai fericita metoda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )