Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania este condusa cu 2-0 de Ucraina, dupa prima zi din Cupa Davis

Antena3 Antena3,
Romania este condusa cu 2-0 de Ucraina, dupa prima zi din Cupa Davis

Romania este condusa cu 2-0 de Ucraina in turul I al Cupei Davis, dupa ce Adrian Ungur si Victor Hanescu au fost invinsi de Serghei Stahovski, respectiv Ilia Marcenko. Ungur a pierdut in trei seturi, 6-3,. continuă pe Antena3

Kremlinul respinge ingerintele externe in Ucraina, dupa ce Merkel l-a sunat pe Putin

Presedintia Rusiei a catalogat drept inadmisibile ingerintele externe in afacerile Ucrainei, dupa ce cancelarul Angela Merkel l-a indemnat pe presedintele Vladimir Putin sa sustina un dialog constructiv.

Romania este pe locul sase din 20 de tari, intr-un top privind viteza de conectare la Internet

Romania se afla pe locul sase din 20 de tari intr-un clasament privind viteza de conectare la Internet. Prima pozitie este ocupata de Hong Kong, se arata in raportul trimestrial realizat de compania.

Romania este pe primul loc la trafic de internet IPv6

Cel mai recent raport despre starea internetului, facut de Akamai, scoate la iveala performanta Romaniei la trafic de internet IPv6. Dupa ce IP-urile clasice in format v4 tindeau sa se termine, cu mai putin de doi ani in urma, a inceput raspandirea noilor familii de adrese online in format IPv6. inainte de a fi folosit la scara larga insa, noul standard trebuie sa fie adoptat de operatorii de internet importanti din fiecare tara. Din fericire, operatorul nostru principal, RCSRDS, face [].

Partea a doua a filmului Nymphomaniac, interzisa tuturor spectatorilor din Romania: Este caz de cenzura unic in Europa

Nymphomaniac Vol. II, care trebuia sa intre in cinematografele din Romania in 7 februarie, a primit la vizionarea comisiei de rating a Centrului National al Cinematografiei clasificarea I. Conform.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3106 seconds )