Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania este parasita. Mai mult de jumatate din locuitorii a peste 100 de localitati au plecat in strainatate

B1 B1,
Romania este parasita. Mai mult de jumatate din locuitorii a peste 100 de localitati au plecat in strainatate

Circa 100 de localitati din Romania au fost parasite masiv de locuitori. Astfel, intre 50-80% din populatia de aici si-a luat bagajele si a plecat spre mai bine, potrivit hotnews. ro. Motivul pentru. continuă pe B1

Segmentul asigurarilor de viata creste cu 11%, in prima jumatate din 2018

Compania de asigurari de viata Aegon Romania, parte a grupului financiar international Aegon, estimeaza o crestere a segmentului asigurarilor de viata traditionale, la nivelul pietei locale, de circa 11% in prima jumatate din 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

ROBOR, la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 6 august pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

Romania este o tara unde vrem sa investim

Romania este o tara unde vrem sa ramanem si sa investim, a declarat astazi Ignacio Jaquotot, Seful Diviziei Banci Subsidiare Internationale din cadrul Intesa Sanpaolo, mentionand ca vede un viitor promitator pentru tara noastra.

Cel mai cautat lautar din Iasi, a murit in urma unui TERIBIL: Barbatul, aproape decapitat (FOTO)

Cel mai cautat lautar din Iasi, Bogdan Chirosca, in varsta de 45 de ani, a murit in urma unui accident teribil petrecut, pe strada Fundac Dealul Bucium, de la marginea orasului Iasi. Chirosca a trecut cu.

A fost schimbata cea mai longeviva lampa din Spitalul Judetean Arad. A fost acolo timp de 80 de ani

Obiectul de iluminat era, de fapt, cea mai veche piesa din spital, fiind acolo din anii 30. Asadar, pe cat de veche, pe atat de rezistenta a fost lampa, care a fost in spital pentru aproape 80 de ani. Mai.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Robor la sase luni, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,35%, cel mai mare nivel din 7 august pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Bursele din Europa au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, din cauza tensiunilor diplomatice cu Arabia Saudita, a temerilor legate de bugetul Italiei si de negocierile de Brexit.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 10:00 in mai multe localitati din judetele Mehedinti, Gorj si Dolj. in.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )