Libnet.ro
UNICEF

15:45

Romania este solidara cu Marea Britanie. Reactii ale politicienilor romani in urma atentatului de la Londra

România Liberă România Liberă,
Romania este solidara cu Marea Britanie. Reactii ale politicienilor romani in urma atentatului de la Londra

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, in urma atentatului de la Londra, ca Romania este solidara cu Marea Britanie. continuă pe România Liberă

Drepturile europenilor din M. Britanie, inclusiv ale romanilor, prioritatea de negociere a UE pentru Brexit

Seful echipei de negociere pentru Brexit a Comisiei Europene, Mmichel Barnier, a prezentat miercuri conditiile blocului comunitar pentru discutii, spunand ca asigurarea drepturilor pentru cei aproximativ 4,5 milioane de cetateni UE din Marea Britanie, inclusiv romani, si britanici din statele membre este cruciala, relateaza Reuters.

Jean-Claude Juncker: Dupa Marea Britanie, nicio alta tara nu va mai parasi UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu este ingrijorat de posibilitatea ca, dupa Marea Britanie, si alte tari sa paraseasca Uniunea Europeana, deoarece Brexitul le va face sa inteleaga ca iesirea din UE nu este o optiune buna, transmite Agerpres.

Dupa Marea Britanie, nicio alta tara nu va mai parasi UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu este ingrijorat de posibilitatea ca, dupa Marea Britanie, si alte tari sa paraseasca Uniunea Europeana, deoarece Brexitul le va face sa inteleaga ca iesirea din UE nu este o optiune buna, informeaza Reuters.

Premierul Grindeanu a discutat cu ambasadorul Romaniei in Marea Britanie despre starea romanilor raniti in atacul de la Londra

Potrivit unei postari pe pagina de Facebook a Guvernului Romaniei, premierul tine permanent legatura cu ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, pentru a afla starea romanilor ranitor in atentatul de la Londra.

Inflatia din Marea Britanie creste peste asteptari

Rata inflatiei din Marea Britanie a urcat la 2,3% in februarie, depasind tinta Bancii Angliei, de 2%, conform anuntului facut ieri de Oficiul National de Statistica de la Londra ONS).

Marea Britanie va investiga informatia publicata de The Guardian

Autoritatile din Marea Britanie vor investiga o informatie publicata de The Guardian, potrivit careia aproape 750 de milioane de dolari care au circulat prin retele de spalare de bani din Rusia au trecut prin banci britanice, a declarat ministrul Trezoreriei, Simon Kirby, relateaza Bloomberg.

Surse: UE intentioneaza sa dea in judecata Marea Britanie daca nu isi va achita obligatiile restante. Guvernul Theresa May a sugerat ca ar putea sa paraseasca blocul comunitar fara achitarea datoriilor

Uniunea Europeana va sesiza Curtea Internationala de Justitie daca Marea Britanie nu isi va achita obligatiile financiare restante, estimate la aproape 60 de miliarde de euro, informeaza surse citate de presa olandeza si britanica, potrivit Mediafax.

Uniunea Europeana avertizeaza Marea Britanie ca o va aduce in fata Curtii Europene de Justitie daca nu va plati pentru Brexit

Uniunea Europeana UE) va da in judecata Marea Britanie la Curtea Europeana de Justitie CEJ) daca va incerca sa evite achitarea notei de plata pentru Brexit, estimata la 50 de miliarde de lire sterline peste 57 de miliarde de euro), arata un proiect de plan de negociere obtinut de un ziar olandez si citat de The Independent, transmite news. ro.

Prevederile Articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, in baza caruia Marea Britanie va iesi din UE

Marea Britanie a declansat .

Miroslaw Huczek, noul CEO Praktiker, in primul interviu de la preluarea mandatului: Romania este de viitor. Cea mai buna perioada a tarii de-abia acum incepe

Miroslaw Huczek, polonezul care a preluat operatiunile Praktiker de la inceputul lunii martie a acestui an, sustine, in primul sau interviu acordat la nivel local, ca Romania este o tara cu un potential foarte ridicat in regiune, care va atrage tot mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )