Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania este tara din lume cu 300.000 de cetateni ascultati la telefoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este tara din lume cu 300.000 de cetateni ascultati la telefoane

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat vineri, in fata tinerilor din partid, ca institutiile sunt facute sa apere cetateanul, nu sa-i asculte telefoanele si sa-l trimita in instanta pentru vini inchipuite, Romania fiind tara din lume cu 300. 000 de cetateni ascultati la telefoane, ceea ce este o rusine. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Constantin: Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid. Numele de Pro Romania este una din variante

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca lunia va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurl unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania, potrivit news. ro.

Cea mai mare oglinda convexa din lume este o realizare impresionanta [VIDEO]

Cea mai mare oglinda convexa din lume tocmai a fost turnata in Mainz, Germania, si este impresionanta. Aceasta oglinda convexa va fi oglinda secundara a Extremely Large Telescope, iar dimensiunile sale sunt uriase. Diametrul oglinzii este de 4,26 metri, in timp ce aceasta cantareste 3,5 tone. Oglinda secundara este una dintre cele cateva care concentreaza [].

Cel mai bun jucator de Go din lume a fost invins de un calculator

Proiectul AlphaGo continua sa fie unul de succes, cea mai noua victorie a inteligentei artificiale fiind una de mare succes. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, dar se pare ca nici macar cei mai buni dintre cei mai buni nu pot face fata inteligentei artificiale. Jie a inceput un duel [].

Relatia comerciala Turcia-Romania este foarte buna

Relatia comerciala a Turciei cu Romania este foarte buna, ne-a declarat recent Mehmet Buyukeksi, presedintele Adunarii Exportatorilor din Turcia TIM), adaugand ca exporturile acestei tari catre noi au insumat 2,7 miliarde de dolari anul trecut, cu 5% mai mult decat in 2015.

Audierea sefului INS in Comisia de buget a Senatului nu a adus nimic nou. Membru al comisiei: Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011, cand s-au taiat din PIB 22 de miliarde lei

Raman multe semne de intrebare, INS nu a prezentat cifrele pentru investitii, care sunt la un minim istoric. Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011. Estimez ca peste 1 an de zile ne va anunta cineva, cum a facut-o Victor Ponta, ca trebuie taiat din PIB 20-30 de miliarde lei pentru a corecta anumite incasari. Primele doua luni, crestere era de 4,6% iar cresterea anuntata- de 5. 7%- s-ar fi datorat lunii martie. Inca nu avem o explicatie pentru asta- ni se spune ca e productia industriala. Vi se pare ca martie a fost o luna extraordinara? Colectarile la buget si nivelul investitiilor arata ca nu a fost o luna extraordinara, a spus miercuri senatorul liberal Florin Citu, dupa audierea presedintelui Statisticii, Tudorel Andrei.

Dragnea: Romania este oficial tara libera de pesta porcina

Marti seara, la Paris, Romania a fost admisa pe lista oficiala a statelor libere de pesta porcina clasica, scrie miercuri Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Kaspersky Lab: de ce Romania este expusa unor atacuri cibernetice

Atacul cibernetic de tip ransomware WannaCry, din data de 13 mai 2017, este considerat cel mai mare din istorie. Acesta a vizat 150 de tari, printre care si Romania. De altfel, tara noastra s-a aflat la un moment dat in top 10 al celor mai afectate.

Romania declarata tara libera de pesta porcina clasica

Asociatia Romana a Carnii isi exprima satisfactia cu privire la decizia luata in cadrul Adunarii Generale a Organizatiei Internationale pentru Sanatate Animala OIE), care se desfasoara in aceasta saptamana la Paris, de a include Romania pe lista oficiala a statelor libere de pesta porcina clasica, precizeaza un comunicat de presa al asociatiei.

Ford Mustang este cea mai bine vanduta masina sport din lume

Am vorbit in dese randuri despre Ford Mustang si despre toate performantele de care se face capabil acest bolid. Desi poate ca nu este un lucru surprinzator pentru multi dintre noi, aflam acum ca Ford Mustang a fost cel mai bine vandut model sportiv pe.

Cum arata cel mai mare motan din lume. Animalul ar putea intra in Cartea Recordurilor

Un motan este pe punctul de a intra in cartea recordurilor multumita dimensiunilor sale enorme. Animalul are o lungime de 120 de centimetri, 13 kilograme si traieste cu stapana sa in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )