Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania este una dintre tarile in care increderea consumatorilor a crescut cel mai mult - studiu Nielsen

Hotnews Hotnews,
 Romania este una dintre tarile in care increderea consumatorilor a crescut cel mai mult - studiu Nielsen

Increderea consumatorului la nivel global creste pe tot mai multe piete, consumatorii aratandu-se optimisti in legatura cu viitoarele achizitii pe care le vor face, mai ales in Europa, Asia si America Latina, arata un studiu Nielsen. Romania a urcat in ultimele doua trimestre, fiind una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor. continuă pe Hotnews

Gazprom a marit in 2017 exporturile de gaze catre tarile care ar urma sa foloseasca gazoductul Turkish Stream

Gazprom a marit in 2017 exporturile de gaze naturale catre tarile care ar urma sa foloseasca gazoductul Turkish Stream, aflat in constructie, relateaza Novinite, care citeaza Dnes. bg, anunta Agerpres.

Soferul dubei care a intrat in multime in Barcelona este unul dintre cei impuscati de politie in Cambrils

Soferul dubei care a intrat joi in multimea de pe Las Ramblas, in Barcelona si a ucis 13 persoane este unul dintre cei cinci indivizi ucisi de politie cateva ore mai tarziu in statiunea.

Soferul dubei care a intrat in multime in Barcelona este unul dintre cei impuscati de politie in Cambrils (presa spaniola)

Soferul dubei care a intrat joi in multimea de pe Las Ramblas, in Barcelona, ucigand 13 persoane si ranind multe alte zeci, este unul dintre cei cinci indivizi ucisi de politie cateva ore mai tarziu in statiunea catalana Cambrils, scriu vineri ziarele spaniole El Pais si El Periodico, potrivit Reuters.

Maiorul SRI Arad retinut in cazul traficului de droguri este chiar seful Antidrog din institutie; una dintre perchezitii, la biroul sau

Maiorul SRI Arad care a fost retinut, vineri, in urma unor perchezitii privind un dosar de trafic de droguri, Ciprian Sabin Mares, este chiar seful Departamentului Antidrog, biroul acestuia fiind perchezitionat pentru a se cauta probe, informeaza News. ro. Conform anchetatorilor, al doilea suspect retinut este Eduard Palincas, cu antecedente penale, cunoscut ca dealer zonal de droguri, el fiind condamnat in 2002 la opt ani de inchisoare.

Eurostat: Romania este pe locul 15 in UE in functie de capacitatea de cazare turistica, in urma Ungariei si Bulgariei

Romania se afla pe locul 15 in Uniunea Europeana in functie de capacitatea turistica, cu 326. 098 de paturi disponibile in hoteluri si alte unitati de cazare in 2016, fiind in urma Ungariei si Bulgariei, arata datele publicate luni de biroul european de.

FOTO + VIDEO. Patru dintr-o lovitura: Unul dintre politistii care au oprit atacul terorist din Cambrils a impuscat patru atacatori singur

Cinci persoane care purtau centuri cu explozibil au fost ucise, in noaptea de joi spre vineri, la Cambrils, la cateva ore dupa ce o furgoneta a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a cel putin 100. Guvernul catalan a anuntat ca atacul a avut legatura cu cel din Barcelona, informeaza AP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )