Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania este una dintre tarile cheie pentru noi in Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este una dintre tarile cheie pentru noi in Europa Centrala si de Est

Romania, fiind a doua tara ca populatie din Europa Centrala si de Est CEE), este, in mod cert, o piata foarte importanta pentru noi, declara Peter Stracar, director executiv al GE pentru acesta regiune. continuă pe Ziarul Bursa

Romania este in continuare foarte atractiva pentru investitori

Fondatorii si proprietarii companiei de electrocasnice Miele, Reinhard Zinkann si Markus Miele, considera ca tara noastra este in continuare atractiva pentru investitori, motiv pentru care compania analizeaza extinderea pe aceasta piata.

Nu doctorii, ci coruptia m-a lasat fara maini! Una dintre victimele din Colectiv a postat cateva fotografii socante, facute la scurt timp dupa tragedie (FOTO)

Mariana Oprea, una dintre persoanele care au supravietuit infernului din Colectiv, a postat pe Facebook cateva fotografii facute la scurt timp dupa tragedie. Tedy, asa cum ii spun.

11 institutii de invatamant superior din Romania, in top 200 Universitati din Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala

11 institutii de invatamant superior din Romania au fost incluse in topul celor mai bune 200 de universitati din Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala, top realizat de QS Quacquarelli Symonds, evaluator global al invatamantului superior. Cea mai bine clasata Universitate din Romania este Universitatea Bucuresti, arata agerpres.

Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Aradeanul Florin Farcasiu este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. Acesta conduce destinele comunei Tirnova de mai bine de 26 de ani, iar in data de 5 iunie a fost ales pentru al saptelea mandat de primar.

Raluca Pruna, despre sistemul judiciar din Romania: Este izolat in magistratura, se corecteaza foarte greu, mai sunt mici derapaje, dar nu suntem un stat politienesc (VIDEO)

Declaratie surprizatoare din partea unui ministru tehnocrat! Exista derapaje in justitia din Romania! O recunoaste chiar Raluca Pruna. Ea sustine ca sistemului judiciar de la noi i se cer foarte.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )