Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost. continuă pe B1

Oficial: Masacrul din Orlando, cel mai sangeros din istoria Statelor Unite

Atacul armat dintr-un club gay din Orlando s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, conform unui nou bilant transmis duminica de primarul orasului, Buddy Dyer, po.

Florida: Atac armat intr-un club de noapte din Orlando: 50 de morti si cel putin 53 de raniti (VIDEO)

UPDATE: Politia anunta circa 20 de morti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, iar 42 de persoane au fost transportate la spital. Suspectul a fost gasit mort in club, avand asupra.

Masacru intr-un club de noapte din Orlando: 50 de morti si cel putin 53 de raniti, in urma unui atac armat (VIDEO)

UPDATE: Bilantul mortilor in atacul armat din clubul de noapte din Orlando a ajuns la 50 de persoane si 53 de raniti, conform CNN. UPDATE: Politia anunta anterior ca sunt circa 20 de morti in.

Surpriza majora pe care i-o pregateste Dacian Ciolos lui Klaus Iohannis

Guvernul Ciolos iese la atac cu o masura care va fi primita cu satisfactie de romani, dar il va mania pe presedintele Klaus Iohannis. Executivul va propune scaderea salariilor presedintelui,.

Seful SIE, indezirabil pentru presedinte. Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia lui Mihai Razvan Ungureanu printr-un sms (VIDEO)

Gest incredibil al sefului statului! Presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, sa-si dea demisia. Si nu oricum, ci printr-un SMS. Ungureanu ar fi devenit o persoana.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

Schimbare la varful SRI facuta de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de trecere in rezerva cu avansare la gradul de general cu patru stele a lui Dumitru Cocoru, adjunct al sefului SRI. inaintea ocuparii acestei pozitii,.

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe generalul Dumitru Cocoru, adjunct al SRI si seful interceptarilor: Care sunt legaturile sotiei acestuia cu piata farmaceutica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi un decret de trecere in rezerva a general-locotenentului Cocoru Dumitru din Serviciul Roman de Informatii, potrivit unui comunicat al Administratie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )