Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania este zona galbena cu COVID-19 incepand de luni, 23 martie. Ce presupune aceasta situatie

Playtech Playtech,
Romania este zona galbena cu COVID-19 incepand de luni, 23 martie. Ce presupune aceasta situatie

Situatia s-a inrautati si in Romania, astfel incat s-au implementat masuri drastice. Numarul de bolnavi a crescut semnificativ in ultimele saptamani. Asadar, tara noastra va fi considerata zona galbena in curand. Romania este zona galbena cu COVID-19 incepand de luni, 23 martie Deoarece tara noastra a atins numarul de 500 de bolnavi, infectati cu noul . continuă pe Playtech

Romania a intrat in zona galbena de coronavirus

Romania a devenit zona galbena de coronavirus, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul tarii.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 23 martie

SurvivorRomania este competitia care nu doar ca ii determina pe concurenti sa isi atinga limitele din punct de vedere al rezistentei fizice, ci le schimba complet inclusiv alimentatia zilnica. Hrana putina, obtinuta cu mari eforturi, ajunge sa isi puna amprenta asupra aspectului fizic, astfel ca multi dintre concurenti se introc acasa cu un numar impresionant .

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

Prognza meteo luni, 23 martie 2020. Ninsori in Romania

Vremea se anunta inschisa in majoritatea regiunilor tarii. Va ninge moderat, cu precadere in cursul zilei, iar stratul de zapada care se va depune va fi de 5-10 cm. De asemenea, vantul va sufla moderat, iar temporar, va avea intensificari cu rafake de 55-65 kmh. Ninsoarea va fi viscolita pe parcursul noptii. Prognza meteo luni, .

Autobuzele si tramvaiele din Bucuresti, cu 25% mai putine incepand de luni

Liniile de transport in comun din Bucuresti vor functiona cu un parc de vehicule redus cu pana la 25%, incepand de luni, 23 martie, dar nu va fi suspendata sau desfiintata nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai, informeaza Societatea de Transport Bucuresti STB).

incepand de luni, transportul public din Chisinau va circula doar intre orele 05:30-10:00 si 16:00-20:00

Primaria municipiului Chisinau informeaza ca de luni, 23 martie, transportul public din Capitala va circula dupa un anumit program de activitate, fiind partial restrictionat.

Alerta meteo: Se strica vremea. Lapovita, frig si ninsori viscolite pana luni, 23 martie

Vremea se va raci accentuat in toata tara incepand de sambata seara si se va depune strat consistent de zapada in special in zonele de munte si in regiunile sudice, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie.

PSD, ALDE si Pro Romania propun amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni

PSD, ALDE si Pro Romania au depus, luni, la Parlament, un proiect de lege care prevede o serie de facilitati fiscale pentru persoane fizice si companii, intre care amanarea platii contributiilor sociale aferente salariilor, esalonarea acestor plati si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni.

Virusul ucide democratia. Romania este guvernata prin ordonante militare

In Romania a intrat in vigoare ordonanta militara nr. 2, care impune masuri dure de protectie impotr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )