Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania, fiscalitate cu 35% mai scazuta decat media globala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, fiscalitate cu 35% mai scazuta decat media globala

Tara noastra isi valorifica avantajul economic cu o fiscalitate cu 35% mai redusa decat media globala si semnificativ mai mica decat media economiilor din Europa de Vest si de Est, conform studiului realizat de UHY retea internationala de contabilitate si consultanta), se arata intr-un comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata

Au trecut vremurile in care persoanele care poarta ochelari erau numite aragaz cu patru ochi. Acum, ochelarii sunt consideratii accesorii vestimentare, dar sunt unii care incorporeaza tehnologii de ultima ora. in randurile de mai jos nu veti gasi ochelarii inteligenti Google Glass si nici ochelarii de realitate virtuala HoloLens, pentru ca despre aceste gadgeturi s-au [] Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat sa fie atacat cu un cutit, asa cum s-a intamplat luna trecuta. Acest nou accident se va intampla daca ambasadorul va continua sa formuleze acuzatii rizibile impotriva Coreii de Nord, ameninta o unitate nord-coreeana de propaganda.

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat atacul cu arma alba de luna trecuta, daca nu inceteaza sa mai insulte Coreea de Nord cu acuzatii rizibile, ameninta o unitate nord-coreeana.

Subiectele Zilei: Sondaje. Religiozitatea, in scadere. Romanii cu studii medii, de doua ori mai bisericosi decat cei cu studii superioare; Campania Medicul de garda. Scandalul care rupe Romania in doua . Vaccinul care a omorat doi bebelusi in Franta, il

Harta influentei in Europa. Romania, periferia si urgenta nationala: Avem nevoie de 5. 000 de romani la Bruxelles si 25. 000 de experti acasa La opt ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani.

Kim Jong-Un a mers pe muntele Paektu: Urcarea mi-a dat o energie mai mare decat armele nucleare

Kim Jong-Un a urcat pe cel mai inalt munte din Coreea de Nord, fotografii surprinzandu-l pe un varf de munte inzapezit. imbracat doar cu un pardesiu de culoare inchisa si fara niciun fel de unelte necesare.

Cat costa fabricarea Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge: costul de productie, de peste trei ori mai mic decat pretul de vanzare

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt, fara indoiala, cele mai scumpe smartphone-uri produse pana acum de catre producatorul sud-coreean, iar acest lucru se reflecta si in impresiile, dar si vanzarile pe care cele doua terminale le-au avut.

Religiozitatea, in scadere. Romanii cu studii medii, de doua ori mai bisericosi decat cei cu studii superioare

Doar 77% din romani se mai declarau religiosi anul trecut, fata de 85% in anul 2005, potrivit celui mai recent sondaj international despre gradul de religiozitate, realizat de Gallup. Mai mult, un alt sondaj, realizat in acest an de Avangarde, arata ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )