Libnet.ro
UNICEF

12:45

Romania a fost condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Romania a fost condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti. continuă pe Antena3

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat joi Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din ultimii 13 ani

Romania a fost condamnata la Curtea de Justitie a UE pentru nivelul de poluare din tara pe care nu a reusit sa-l tina sub control de ani buni. Tara noastra nu si-a respectat obligatiile.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

UPDATE, 30 aprilie, ora 16. 00: intr-o prima reactie dupa condamnarea Romaniei, ministrul Mediului a declarat ca rezultatul era unul previzibil deoarece Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un plan.

Premiera pentru astronomia din Romania: a fost descoperita o stea variabila de tip Mira

O noua descoperire notabila in domeniul astronomiei a avut loc la Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta din Galati. Este vorba de o stea variabila lung periodice de tip Mira, a carei identificare s-a realizat in mai multe etape, pe parcursul mai multor ani.

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD ADRIAN CODIRLASU, CFA ROMANIA: Ma astept la falimentul unor state, din cauza datoriei acumulate

Vom asista la globalizarea muncii Scaderea economiei globale, pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus, va atinge, probabil, in trimestrul al doilea din 2020, un ritm fara precedent, potrivit domnului Adrian Codirlasu, presedintele asociatiei CFA Romania, care aminteste ca, deja, pentru economiile dezvoltate, analistii vorbesc chiar de un declin anualizat al PIB de 40%.

Sorina Pintea a fost trimisa in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, de procurorii DNA.

Fostul international roman Gica Craioveanu, in direct pe B1 TV: Spania a fost zguduita de pandemie, pentru ca traia din turism si restaurante, iar ele nu mai exista. isi va reveni foarte greu (VIDEO)

Fostul international roman Gica Craioveanu a criticat maniera in care autoritatile din Spania gestioneaza lupta cu pandemia de COVID-19. in direct pe B1 TV, luni seara, la Dosar de politician cu Silviu.

Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

La fel ca Dacia, si uzina Ford din Craiova a fost oprita in timpul crizei medicale. Acum, compania a anuntat planurile de revenire. Ford a anuntat ca va reporni productia din fabricile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )