Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

B1 B1,
Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

UPDATE, 30 aprilie, ora 16. 00: intr-o prima reactie dupa condamnarea Romaniei, ministrul Mediului a declarat ca rezultatul era unul previzibil deoarece Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un plan. continuă pe B1

Curtea de Justitie a Uniunii Europene: Romania a incalcat sistematic normele de poluare in Bucuresti

Romania nu si-a indeplinit obligatiile pentru a imbunatati calitatea aerului si a incalcat sistematic normele de poluare in Bucuresti, a decis joi Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Decizia a fost luata intr-un proces deschis Romaniei de catre Comisia Europeana. Ministrul Mediului, dupa decizia CJUE privind poluarea in Bucuresti: O tara intreaga este astazi condamnata din cauza unei administratii locale iresponsabile.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat joi Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din ultimii 13 ani

Romania a fost condamnata la Curtea de Justitie a UE pentru nivelul de poluare din tara pe care nu a reusit sa-l tina sub control de ani buni. Tara noastra nu si-a respectat obligatiile.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Romania a fost condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

DELOITTE ROMANIA: Prabusirea monedei euro si a Uniunii Europene reprezinta cel mai mare risc pentru macro-economie

Uniunea Europeana demonstreaza, la zece ani de la criza financiara, ca a invatat foarte putin despre cum sa actionezi impreuna si sa iei masuri paneuropenede combatere a crizeisi de sustinerea economiei, afirma Dimitrios Goranitis, Partener servicii de risc si reglementare, Deloitte Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Vasile Puscas, despre solutiile europene pentru iesirea din criza

Pandemia COVID-19 nu a lasat Uniunii Europene cale de intoarcere. Numai trecand peste vechile lupte privind contributiile si datoriile bugetare nationale, europenii pot incepe sa investeasca in recuperarea economica.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )