Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania Grecia. 4000 de politisti si jandarmi vor fi marti pe stadion si pe strazile Capitalei. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat

Adevărul Adevărul,
Romania Grecia. 4000 de politisti si jandarmi vor fi marti pe stadion si pe strazile Capitalei. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat

Peste 4000 de politisti si jandarmi vor se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15. Intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 18. continuă pe Adevărul

Baraj Romania - Grecia: Peste 900 jandarmi asigura ordinea publica.

Peste 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre Romania si Grecia, care se va disputa, marti, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala din Bucuresti, potrivit Mediafax. Jandarmeria Capitalei anunta ca accesul spectatorilor se va face incepand cu ora 18. 30, doar pe baza de bilete si invitatii, iar pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion se recomanda suporterilor sa vina din timp, .

Ecran-gigant in Piata Unirii din Cluj pentru vizionarea meciului retur Romania-Grecia

Primaria Cluj-Napoca anunta ca marti, 19 noiembrie, suporterii echipei nationale vor putea vedea meciul retur Romania-Grecia pe un ecran gigant care va fi pus in Piata Unirii din centrul orasului.

RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care .

Meciul Romania Grecia. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat marti

Peste 3. 700 de politisti se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15.

Cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru opt suporteri romani. Au incercat sa introduca fumigene pe stadion la meciul Romania-Grecia

Opt suporteri romani au fost retinuti de autoritatile elene, pentru incidentele survenite cu ocazia meciului Romania-Grecia. Acestia au fost condamnati la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, dupa ce au.

Romania - Grecia / Fernando Santos: Vom apara cu dintii avantajul

Antrenorul portughez al Greciei mizeaza pe o aparare de fier, spera intr-un gol al echipei sale pentru a linisti apele si nu se gandeste la lovituri de departajare. Meciul Romania - Grecia e vineri, ora 21. 00, Antena 1.

Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani.

Opt suporteri au fost arestati la Atena pentru posesie de materiale explozive, pe care au vrut sa le introduca pe stadion. Suporterii romani care au participat, la Atena, la confruntarea nationalei noastre cu Grecia i-au sustinut pe jucatorii Romaniei pana in ultimul minut de joc, in ciuda celor trei goluri incasate si chiar daca unii dintre membrii galeriei si-au aratat dezamagirea fata de prestatia fotbalistilor. Grecii, in schimb, au venit pe stadion relaxati si au asistat la meci cuminti .

Antena 1 si Antena 3 transmit marti, de la ora 20:00, editia extraordinara a Sintezei zilei cu ocazia meciului Romania - Grecia. Mircea Badea va fi, pentru o seara, reporter sportiv

Pregatiri extraordinare ale Antenelor pentru maine seara, cand soarta Nationalei se decide si vom sti daca Romania se califica la Mondialul din Brazilia. Antena 1 si Antena 3 pregatesc o editie extraordinara a emisiunii.

Romania - Grecia / Chiriches: Ma simt bine cu masca, sunt apt suta la suta

Vlad Chiriches s-a antrenat normal si va fi apt de joc pentru meciul dintre Romania si Grecia de marti, ora 21. 00, in direct pe Antena 1.

Victor Piturca, despre Romania - Grecia: Cred ca Vlad Chiriches se va regasi in primul 11, iar Ciprian Tatarusanu e apt

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa premergatoarea returului cu Grecia, pe care Romania il va disputa marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )