Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania - Grecia. Kostas Mitroglou: Visam Cupa Mondiala, vom da totul pe teren, la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Romania - Grecia. Kostas Mitroglou: Visam Cupa Mondiala, vom da totul pe teren, la Bucuresti

Romania va disputa marti partida retur impotriva Greciei, din meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Confruntarea va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00, fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Romania - Grecia, meciul din care s-a nascut cea mai mare rivalitate a fotbalului elen

In aceasta seara, de la ora 21:45, Romania va intalni Grecia, in meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondiala din 2014. Un duel capital pentru ambele echipe, dar si un nou episod al unei confruntari.

Romania - Grecia / Fernando Santos: Vom apara cu dintii avantajul

Antrenorul portughez al Greciei mizeaza pe o aparare de fier, spera intr-un gol al echipei sale pentru a linisti apele si nu se gandeste la lovituri de departajare. Meciul Romania - Grecia e vineri, ora 21. 00, Antena 1.

Azi LIVE Meciurile de baraj pentru Cupa Mondiala (21:15)

Onlinesport. ro transmite in aceasta seara live text celelalte trei meciuri de baraj pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014.

Camerun, Coasta de Fildes si Nigeria s-au calificat la Cupa Mondiala

Africa si-a stabilit primele trei reprezentante la Cupa Mondiala de anul viitor. Camerun, Coasta de Fildes si campioana continentului, Nigeria, au castigat dublele din playoff in care au evoluat si vor fi.

Nationala Greciei a sosit la Bucuresti pentru meciul din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia. in .

Camerun, Coasta de Fildes si Nigeria s-au calificat la Cupa Mondiala

Africa si-a stabilit primele trei reprezentante la Cupa Mondiala de anul viitor. Camerun, Coasta de Fildes si campioana continentului, Nigeria, au castigat dublele din playoff in care au evoluat si vor fi.

Camerun s-a calificat la Cupa Mondiala de fotbal si a stabilit un record greu de egalat pentru fotbalul african

Nationala Camerunului a castigat mansa retur a barajului pentru Cupa Mondiala, contra Tunisiei, scor 4-1, dupa 0-0 in tur si a obtinut calificarea la turneul final din Brazilia. Odata cu aceasta reusita, leii au stabilit un record pentru fotbalul de pe continentul negru.

Cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru opt suporteri romani. Au incercat sa introduca fumigene pe stadion la meciul Romania-Grecia

Opt suporteri romani au fost retinuti de autoritatile elene, pentru incidentele survenite cu ocazia meciului Romania-Grecia. Acestia au fost condamnati la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, dupa ce au.

Ecran-gigant in Piata Unirii din Cluj pentru vizionarea meciului retur Romania-Grecia

Primaria Cluj-Napoca anunta ca marti, 19 noiembrie, suporterii echipei nationale vor putea vedea meciul retur Romania-Grecia pe un ecran gigant care va fi pus in Piata Unirii din centrul orasului.

RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )