Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania, pe harta celor mai frumoase proiecte de design hotelier si de restaurant din lume

Antena3 Antena3,
Romania, pe harta celor mai frumoase proiecte de design hotelier si de restaurant din lume

Un hotel cu design minimalist, de inspiratie japoneza, si o vila in stil Art Nouveau, cu o istorie de peste un secol, au pus Romania pe harta celor mai frumoase proiecte de design hotelier si de restaurant din lume. in total, o investitie de sapte milioane de euro. continuă pe Antena3

Cum distruge lumea moderna una dintre cele mai frumoase legaturi sociale: Se pierde cel mai solid argument de apartenenta la familie, valori si traditii

Dincolo de nenumarate avantaje, schimbarile aduse de lumea moderna in care traim implica pierderi care cu greu pot fi suplinite de orice progres tehnologic, economic sau de orice alta natura. Printre aceste victime colaterale se numara distrugerea uneia dintre cele mai frumoase relatii pe care familia s-a bazat dintotdeauna.

Campionatul European al fanelor. Evenimentul sportiv este reprezentat la nivel inalt de cele mai frumoase femei din lume (FOTO)

Campionatul European nu inseamna doar fotbal, goluri sau bataie, inseamna si suporteri, nebunii frumosi din tribune. Mai exact, fanele din galerii. EURO este ocazia ca fiecare tara sa-si etaleze f.

Bursa din Londra plaseaza 11 companii uitate in Romania in topul celor mai importante IMM-uri din Europa

Un total de 11 companii romanesti, cu afaceri cumulate de 3,4 miliarde lei 750 mil. euro) in 2015, au fost remarcate de reprezentantii London Stock Exchange LSE), operatorul burselor din Londra si Milano, care le-a plasat intr-un top al IMM-urilor.

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

Salariul minim in Romania a crescut mai repede decat productivitatea muncii

Cresterea salariului minim in Romania a fost mai rapida decat productivitatea muncii si are ca efect scaderea competitivitatii firmelor, descurajarea investitiilor si a angajatilor in a se perfectiona, sustine reprezentantul rezident al Fondului Monetar International pentru Romania si Bulgaria, Alejandro Hajdenberg.

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )