Libnet.ro
UNICEF

08:45

Romania iese din topul 30 mondial in ierarhia FIFA

Online Sport Online Sport,
Romania iese din topul 30 mondial in ierarhia FIFA

Infrangerea cu Spania din preliminariile EURO 2020 ne-a costat nu mai putin de trei pozitii in clasamentul dat publicitatii de FIFA pentru luna septembrie. continuă pe Online Sport

Peste o mie de grenade din Primul Razboi Mondial, descoperite in Vrancea

Peste o mie de grenade din Primul Razboi Mondial au fost descoperite, marti, intr-o localitate din judetul Vrancea, informeaza Mediafax. Descoperirea a fost facuta de o echipa privata specializata in detectarea de metale, care a solicitat interventia specialistilor de la ISU Vrancea.

BVB BET iese din amorteala si atinge un nou maxim pe fondul unor volume reduse

Crestere de 0,62% pentru BET - rulaj de numai 24,21 milioane de lei Actiunile de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au facut nota discordanta cu pietele dezvoltate din Europa si Statele Unite, in prima sedinta a saptamanii, BET rupand secventa de treisprezece sedinte de stagnare consecutive aglomerate in ultima perioada, cu o crestere de 0,62% si reusind sa atinga un nou nivel maxim multianual, de 9. 289,26 de puncte. Maximum-ul anterior a fost atins in data de 4 septembrie. Pragul de 9. 300 de puncte este important din punct de vedere tehnic, aici regasindu-se un numar de rezistente prag care actioneaza ca o bariera impotriva cresterii pretului) semnificative.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )