Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni. Cele mai multe provin din China

B1 B1,
Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni. Cele mai multe provin din China

Comertul cu masti de protectie a explodat si in Romania. Potrivit datelor Eurostat, statul roman a importat in primele sase luni semestrul 1) masti de protectie anti-Covid in valoare de milioane de euro,. continuă pe B1

Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni

Comertul cu masti de protectie a explodat si in Romania, online si offline, din cauza pandemiei de coronavorus COVID-19, in tara noastra fiind importate din afara UE astfel de marfuri in valoare de 272 de milioane de euro, in primele 6 luni ale anului 2020.

Noi finantari de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii in valoare de 85 milioane euro, lansat de o firma spaniola de venture capital care a investit si in unicornul de livrari Glovo, prezent si in Romania.

19,3 milioane euro, garantie de stat aprobata de Comisia Europeana pentru TAROM

Comisia Europeana a aprobat o garantie pentru imprumuturi de pana la 19,3 milioane euro aproximativ.

Kering a strans 656 milioane de euro din vanzarea unui pachet de actiuni la Puma

Actiunile producatorului german de echipamente sportive Puma erau astazi in scadere cu 3,5%, dupa ce grupul francez Kering a anuntat ca a vandut un pachet de 5,9% din actiunile Puma pentru aproximativ 656 milioane de euro.

Comisia Europeana aproba o garantie de stat de 19,3 milioane euro pentru Tarom

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o garantie de stat de aproximativ 19,3 milioane euro aproximativ 94 milioane de lei) in favoarea companiei aeriene romanesti de stat Tarom.

Romania a inregistrat un deficit de aproape un miliard de euro in comertul cu produse agroalimentare, in primul semestru

Romania a inregistrat in primul semestru din acest an un deficit de 968,2 milioane de euro in comertul cu produse agroalimentare, in scadere cu 11% fata de aceeasi perioada din 2019, cand a totalizat 1,087 miliarde de euro, potrivit datelor centralizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), transmise la solicitarea Agerpres.

ALDE: Romania este la coada clasamentului alocarilor din PIB pentru revenirea economiei

ALDE sustine, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, faptul ca Romania este la coada clasamentului alocarii din PIB pentru revenirea economiei, dupa pandemia de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )