Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana aproba o garantie de stat de 19,3 milioane euro pentru Tarom

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana aproba o garantie de stat de 19,3 milioane euro pentru Tarom

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o garantie de stat de aproximativ 19,3 milioane euro aproximativ 94 milioane de lei) in favoarea companiei aeriene romanesti de stat Tarom. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a aprobat o garantie de stat de 19,4 milioane de euro pentru TAROM

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca a aprobat o garantie de stat in valoare de aproximativ 19,3 milioane de euro circa 94 de milioane de lei in favoarea companieie aeriene de stat TAROM, se arata.

Comisia Europeana a lansat o platforma de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor

Comisia Europeana a lansat astazi o noua platforma multipartita pentru a contribui la protejarea si refacerea padurilor la nivel mondial, ce reuneste un numar fara precedent de parti interesate si expertiza.

CE aproba 19,3 milioane de euro pentru despagubirea TAROM

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o garantie pentru imprumuturi de pana la aproximativ 19,3 milioane de euro aproximativ 94 de milioane de RON) in favoarea companiei aeriene de stat din Romania, TAROM.

Comisia Europeana lanseaza o platforma de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor

Comisia Europeana a anuntat vineri lansarea unei platforme de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor pentru a contribui la protejarea si refacerea padurilor la nivel mondial, la aceasta urmand sa participe ONG-uri din domeniul protectiei padurilor, organizatii industriale, organizatii internationale si inclusiv tari din afara Europei.

Comisia Europeana, multumita de acordul provizoriu privind protectia calatorilor pe calea ferata

Comisia Europeana saluta demersul prin care Parlamentul European si Consiliul au ajuns la un acord provizoriu privind modernizarea drepturilor calatorilor din transportul feroviar.

Marcel Ciolacu sustine ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana in legatura cu alegerile din Romania

Marcel Ciolacu a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana pe marginea alegerilor din Romania, motivand ca lucrurile depasesc anumite limite, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )