Libnet.ro
UNICEF

09:17

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Playtech Playtech,
Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este . continuă pe Playtech

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Povestea unei descoperiri arheologice extraordinare. Arheolog: A fost cea mai frumoasa zi a mea

O statueta reprezentandu-l pe Liber Pater, insotit de Pan si de o pantera, este una dintre vedetele colectiilor Muzeului National al Unirii din Alba Iulia.

FOTO Casuta de poveste, creata de mesteri bucovineni, cea mai noua atractie din Vama Veche

Cea mai noua atractie din Vama Veche este o casuta de poveste construita de mesteri bucovineni. Ea se poate inchiria turistilor care vor sa-si scrie propria poveste.

Care este cea mai sigura insula din Grecia! Turistii petrec si respecta regulile cu strictete

Romanii care vor sa ajunga in vacanta in Grecia trebuie sa stie ca nu se face rabat de la masurile impuse pentru combaterea raspandirii virusului. in insulele grecesti, turistii se distreaza respectand distantarea fizica, inclusiv cand danseaza.

Incredibila poveste a Crinei Pintea. Cine i-a schimbat destinul celei mai bune handbaliste din Romania

Handbalista Crina Pintea are o poveste impresionanta, demna de un scenariu de film. Crina a povestit, miercuri, in exclusivitate, la Sinteza zilei cum a ales drumul sportului in viata, cine i-a fost mentor, care este relatia cu parintii ei si multe alte detalii mai putin cunoscute din viata ei.

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

Zonele rosii din Romania. Judetul unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Numarul mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile, dar mai ales pe cei din sistemul sanitar din Romania. Grupul de Comunicare Strategica a dezvaluit unde este cea mai grava situatie din tara pentru moment. Zonele rosii din Romania ingrijoreaza medicii! Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore 637 de cazuri noi de COVID-19.

Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti

Cine nu vrea sa mearga in concediu in locuri aglomerate unde exista riscul infectarii cu Covid-19, dar nici nu vrea sa renunte la vacanta de vara poate alege o destinatie superba, linistita si mai putin cunoscuta din Romania. Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti Fie ca alegem sa mergem .

Cei cu masini pe motorina si benzina primesc cea mai buna veste astazi. Totul s-a schimbat si este intr-un singur document

Iulie a venit si cu o veste buna pentru milioane de soferi din Romania. Ministrul de Interne a anuntat o simplificare a procedurilor prin care pot fi inmatriculate autoturismele. Recent, Marcel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )