Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania, infranta de Norvegia la Campionatul European de handbal feminin, in ultimele 15 minute

B1 B1,
Romania, infranta de Norvegia la Campionatul European de handbal feminin, in ultimele 15 minute

Luni seara, echipa de handbal feminin a Romaniei a fost infranta de Norgevia in ultimul meci din grupa D a Campionatului European de handbal, pierzand in ultimul sfert de ora cu 28-20. continuă pe B1

CE Handbal (f): Romania vs Norvegia 20-28 invinse in ultimele 18 minute, tricolorele merg fara vreun punct in Grupele Principale

Timp de 42 de minute, reprezentativa Romaniei a tinut piept cu brio Norvegiei scorul era egal, 17-17). Fetele pregatite de Bogdan Burcea au jucat mult mai bine decat in primele partide infrangere cu Germania si victorie obtinuta in ultimele minute cu Polonia), insa experienta septuplei campioane europene si-a spus cuvantul si scandinavele s-au impus, scor 28-20. Pentru tricolore urmeaza partidele din Grupa Principala II de la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca, unde vor avea o misiune foarte dificila pornesc fara sa aiba vreun punct in clasament).

Romania castiga primul meci la Campionatul European. Revenire fabuloasa de al 11-15 la pauza cu Polonia

Rabufnire de orgoliu din partea nationalei Romaniei in repriza a doua a meciului cu Polonia, al doilea disputat la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Danemarca.

Prima victorie la Campionatul European de handbal! Romania a intors dramatic Polonia si s-a calificat in grupele principale

In ciuda rezultatului inregistrat la final,28-24 11-15),Romania a trecut foarte greu de Polonia si s-a calificat in faza grupelor principale de la Campionatul European din Danemarca.

Asa am trait Romania - Norvegia

Romania a intalnit Norvegia in ultimul meci din grupa preliminara la Campionatul European de handbal feminin. Meciul a fost live text in aceasta pagina, luni seara, de la 21:30.

Video Romania si-a asigurat calificarea in grupele principale la Campionatul European! Repriza de vis cu Polonia

Romania a castigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. Acest rezultat asigura calificarea in faza grupelor principale. Neagu si compania au golaveraj pozitiv din partidele cu Germania si Polonia, plus unu. in ultima etapa a acestei prime grupe, Romania va infrunta Norvegia, luni, de la ora 21:30. De partea .

Romania cade pe final si pierde clar cu Norvegia! Cum arata grupa principala la Campionatul European

Romania a facut un meci bun in fata Norvegiei la Campionatul European de Handbal, dar a pierdut in cele din urma. Nordicele au reusit sa se impuna cu 28-20, dar s-a desprins doar pe finalul partidei. Prima repriza a fost una foarte echilibrata si s-a incheiat la egalitate, scor 13-13. Neagu si compania au controlat .

Cristina Neagu, prinsa de radar la Campionatul European de Handbal feminin

Cristina Neagu a avut cea mai puternica aruncare la poarta in meciurile disputate sambata la competi.

Asa am trait Romania - Polonia la Campionatul European

Pentru Romania meciul cu Polonia de sambata, ora 17:00, a fost unul capital in economia calificarii in faza grupelor principale la Campionatul European din Danemarca.

VIDEO CE Handbal (f): Serbia revine incredibil si invinge Olanda, campioana mondiala Norvegia surclaseaza Germania - Romania, in Grupele Principale

Serbia a reusit surpriza zilei la Campionatul European de handbal feminin, dupa ce a recuperat o diferenta de sapte goluri si s-a impus, scor 29-25, in fata reprezentativei Olandei campioana mondiala en-titre). Tot sambata, Norvegia a surclasat Germania 42-23), astfel ca selectionata Romaniei este sigura de prezenta in Grupele Principale.

CE Handbal (f): Romania vs Polonia (de la ora 17:00) Tricolorele, in cautarea primei victorii

Dupa infrangerea cu Germania, nationala Romaniei cauta prima victorie la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca. Urmatoarea adversara va fi Polonia, iar confruntarea de la ora 17:00 va putea fi urmarita LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport, Telekom si Look Sport.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3059 seconds )