Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in primele noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in primele noua luni

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent, conform unei estimari preliminare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Romania a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE, fata de T2

Romania a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor publicate vineri de.

IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Persoanele in care au cea mai mare incredere cetatenii Republicii Moldova sunt Renato Usatii, Maia Sandu si Igor Dodon, arata un sondaj al Institutului Republican International IRI) realizat la comanda Magenta Consulting.

Cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, construita de doi romani

Doi tineri romani au proiectat, in Londra, cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, care cantareste 6. 5 kg.

Bilantul guvernului condus de Victor Ponta: cresteri pe toata linia de indicatori economici si sociali

A doua cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, 12 trimestre de majorare a PIB, o reducere a TVA pentru alimente la 9%, 300. 000 de noi locuri de munca, alocatiile pentru copii dublate, o crestere de 40% a salariului minim si cresteri salariale semnificative pentru bugetarii din Educatie si Sanatate acestea sunt cateva dintre rezultatele pozitive inregistrate de Victor Ponta in cei aproape 4 ani de Guvernare.

E cool sa fii educat. Concursul cu premii de mii de lei care vrea sa fie cea mai mare competitie de cultura generala din tara

La Cluj s-a lansat joi, 12 noiembrie, un proiect numit Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni - CuGeT menit sa ii convinga pe tineri ca e cool sa fii educat.

Doi romani au construit cea mai usoara bicicleta din lume: este pliabila si cantareste doar 6,5 kg

Petre Craciun si Ligia Stan, doi designeri stabiliti la Londra, au reusit sa construiasca cea mai usoara bicicleta pliabila din lume.

Brasovul, judetul cu cel mai mare numar de angajati din Regiunea Centru

Efectivul salariatilor la sfarsitul lunii septembrie 2015 a fost in Regiunea Centru de618. 099 persoane, mai mare cu 1,97% fata de efectivul salariatilor de la sfarsitul lunii septembrie2014, respectiv cu 11. 928 persoane mai mult.

Lucian Anghel, BVB: Noul Cod fiscal va continua sa stimuleze consumul, iar o crestere economica bazata doar pe consum nu este sustenabila

Noul Cod fiscal va continua sa stimuleze consumul anul viitor, iar efectele se vor resimti si in 2017, insa o crestere economica bazata exclusiv pe consum nu este sustenabila in Romania pe termen lung, a declarat marti Lucian Anghel, directorul general al BCR Pensii si presedinte al Consiliul de Administratie al Burse de Valori Bucuresti BVB), intr-o conferinta pe teme de fiscalitate.

Nuclearelectrica, profit de 131,19 milioane lei, cu 70% mai mare decat in perioada similara din 2014

In perioada de noua luni incheiata la 30 septembrie 2015, Nuclearelectrica SNN) a obtinut un profit net de 131. 189 mii lei, cu 70% mai mare fata de profitul net de 77. 291 mii lei inregistrat in perioada similara a anului 2014, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Povestea primului cimitir evreiesc din Tarile Romane. Cea mai veche piatra funerara dateaza din primul an al domniei lui Stefan cel Mare

Iasiul a avut cel mai vechi cimitir evreiesc din Tarile Romane. Locul de veci al evreilor, acum in paragina, este vizitat anual de sute de urmasi ai locuitorilor de confesiune mozaica ingropati la marginea orasului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )