Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE. Aproape 150.000 de masini s-au vandut in 2019 in tara noastra

B1 B1,
Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE. Aproape 150.000 de masini s-au vandut in 2019 in tara noastra

Romania se situeaza pe locul al 14-lea in Uniunea Europeana UE), cu un volum de 147. 789 autoturisme noi inmatriculate in primele 11 luni ale acestui an, inregistrand a doua cea mai mare crestere a. continuă pe B1

BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, si-a lansat, in urma cu cateva momente, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul, care se afla in desfasurare, vine in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Victor Ponta, premier la momentul tragediei din clubul Colectiv, a sustinut, intrebat cum comenteaza condamnarile din acest dosar, ca a inteles tragedia celor care au avut de suferit, si considera cea mai mare ticalosie pe care a intalnit-o in viata construirea unei cariere politice pe tragedia unor oameni.

Noiembrie 2019, a doua cea mai calda luna noiembrie inregistrata in ultimii 140 de ani

Noiembrie 2019 a fost a doua cea mai calda luna noiembrie inregistrata din 1880, dupa cea din noiembrie 2015, a anuntat luni Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei din SUA NOAA), relateaza AFP.

EUROSTAT: Tara noastra a fost in 2018 cea mai mare exportatoare de viori

Romania a exportat in 2018 un numar de 14. 000 de viori in state din afara Uniunii Europene, reprezentand 28% din totalul exporturilor de acest tip ale UE. in acest fel, Romania a fost anul trecut cel mai mare exportator de viori din UE catre restul lumii, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, informeaza News. ro.

Business report: AFI Europe cumpara portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle, in cea mai mare tranzactie imobiliara a anului, si devine al doilea cel mai mare proprietar din Romania; Unde calatoresc romanii - inclinatie pentru aventura. Cu buget redus:

Raspunsul cinic pe care-l da acest grafic la intrebarea pe care si-o pune generatia care astazi are 20 de ani: Cine-mi va plati mie pensia?Top constructori autostrazi: doua firme romanesti si italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese in noiembrie.

Un vas roman descoperit in estul Marii Mediterane, considerat cea mai mare epava

O epava a unui vas roman, incarcat cu amfore folosite pentru transportarea vinului si a uleiului de .

Cea mai mare economie din Europa ar putea ramane fara investitori. De ce vor companiile sa paraseasca Germania

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat sambata asupra riscului delocalizarii unor companii catre alte tari, daca Germania nu va reusi sa adopte rapid acte normative care sa le determijne sa se razgandeasca.

Cele mai bune bancuri cu chelneri. Care este cea mai mare dorinta a ospatarilor

Chelnerii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind personaje de bancuri. Va prezentam o colectie a celor mai amuzante glume despre ospatari.

Orban: Cea mai buna varianta pentru alegerea primarilor in doua tururi este dezbaterea parlamentara Ce mesaj are pentru USR

Varianta cea mai buna pentru trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este dezbaterea parlamentara, dar nu sunt excluse total nici asumarea raspunderii Guvernului sau o ordonanta de urgenta, spune premierul Ludovic Orban. El le transmite celor din USR, care l-au somat ca saptamana viitoare sa vina cu o masura clara ca daca iau alta decizie legata de sprijinirea Guvernului este problema lor.

Alukonigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate

Alukonigstahl Romania, specialistul in sisteme de aluminiu, otel si PVC de cea mai inalta calitate, .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )