Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Hotnews Hotnews,
 Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Victor Ponta, premier la momentul tragediei din clubul Colectiv, a sustinut, intrebat cum comenteaza condamnarile din acest dosar, ca a inteles tragedia celor care au avut de suferit, si considera cea mai mare ticalosie pe care a intalnit-o in viata construirea unei cariere politice pe tragedia unor oameni. continuă pe Hotnews

Cristian Tudor Popescu, reactie acida dupa condamnarile din dosarul Colectiv: Mortii raman in continuare sa se rasuceasca in morminte

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie acida dupa ce Instanta a dat sentintele in dosarul Colectiv. Jurnalistul considera ca pedepsele nu sunt deloc mari, iar decizia de azi a vizat executantii, in timp ce pentru Raed Arafat si Nicolae Banicioiu nu s-a stabilit inca nicio raspundere penala.

Digi24: CTP, dupa condamnarile din dosarul Colectiv: Mortii raman in continuare sa se rasuceasca in morminte

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 ca pedepsele date in dosarul Colectiv nu sunt deloc uriase. Sunt departe de a fi suficiente, a spus gazetarul, care a adaugat ca ramane de vazut, in functie de urmatoarele etape procesuale, daca aceste pedepse vor fi mentinute sau schimbate.

Alina Mungiu Pippidi, despre condamnarile din dosarul Colectiv: Tragedia cea mai mare este ca s-a pierdut si aceasta ocazie nenorocita pentru niste masuri de politici publice care sa remedieze situatiile (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi este de parere ca dupa tragedia din clubul Colectiv ar fi fost momentul inceperii unei dezbateri privind o serie de masuri de politici publice. Prezenta in cadrul emisiunii.

Prima reactie a lui CTP, dupa ce s-au aflat sentintele din dosarul Colectiv. Decizia instantei nu este definitiva

Cristian Tudor Popescu a venit cu prima reactie, dupa aflarea condamnarilor in dosarul Colectiv. Ce spune cunoscutul gazetar despre pedepsele celor implicati in tragedie? Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare, in timp ce patronii clubului au primit cate 11 ani si 8 luni de inchisoare. Decizia magistratilor .

Victor Ponta, prima reactie la acuzatiile lui Adrian Porumboiu: Este o cretinatate

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce omul de afaceri Adrian Porumboiu a afirmat intr-un interviu televizat ca fostul premier ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

DOSARUL COLECTIV: Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare cu executare

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban intrebat despre condamnarile din dosarul Colectiv : Mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru Revolutie asteptam de 30 de ani --- * ACTUALIZARE - Alaturi de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, au mai fost condamnati trei angajati ai primariei - Aurelia Iofciu, Larisa Luminita Ganea, Ramona Sandra Motoc, patronii clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, reprezentantii firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL - Daniela Nita si Cristian Nita, pirotehnistii Viorel Zaharia si Marian Moise si pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei. --- Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Despagubiri in dosarul Colectiv. Cine trebuie sa plateasca daunele de peste 50 de milioane de euro

Primaria Sectorului 4 si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dealu Spirii Bucuresti-Ilfov trebuie sa plateasca in solidar cu inculpatii din dosarul Colectiv daune morale de aproximativ 50 de milioane de euro, catre ranitii si urmasii.

Dosarul Colectiv. Condamnatii, obligati sa plateasca daune uriase victimelor incendiului: 50 de milioane de euro

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au dispus, luni, condamnari grele pentru inculpatii din dosarul Colectiv, dar si obligatii de plata a unor daune morale care ajung la un total de aproximativ 50 de milioane de euro.

Dosarul Colectiv. Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare in prima instanta Patronii, condamnati la cate 11 ani si opt luni de inchisoare - UPDATE

Fostul primar al Primariei Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, luni, la opt ani si sase luni, iar cei trei patroni ai clubului au primit cate 11 ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv. De asemenea, George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti care au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, au fost condamnati la cate 9 ani si 2 luni de inchisoare. Decizia nu este definitiva. Supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa primeasca daune morale de peste 50 de milioane de euro.

Dosarul Colectiv: Supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa primeasca daune morale de peste 50 de milioane de euro

Tribunalul Bucuresti, care a pronuntat luni o prima sentinta in dosarul Colectiv, a stabilit daune de peste 50 de milioane de euro pe care supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa le primeasca de la cei condamnati in acest caz. De asemenea, peste 8 milioane de euro vor merge catre spitale din Romania si din strainatate pentru cheltuielile de spitalizare, dar si pentru transportul victimelor. Instanta i-a obligat in solidar pe toti inculpatii condamnati in dosarul Colectiv la plata tuturor acestor daune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )