Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania a inregistrat in iulie a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a inregistrat in iulie a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE in iulie, de 8,8%, fata de iulie 2016. Avansul in UE a fost de 2,7%, in zona euro de 2,6%, potrivit datelor publicate azi de biroul european de statiatica, Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: De unde are Kim Jong-Un bani pentru o bomba nucleara; Romania, cea mai mare crestere economica post aderare; Trei cursuri de schimb valutar la bani, atentie cand folositi cardul in tranzactii internationale

Tranzactie gigant! Producatorul de mezeluri Caroli, cumparat de un grup mexican. Compania Caroli Foods Group a fost preluata de. O noua autostrada in Romania. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere plateste lucrarile pentru un lot din autostrada.

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere din ultimul deceniu

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere economica din ultimul deceniu, chiar daca avansul serviciilor a incetinit in august la cel mai scazut ritm de la inceputul anului, conform datelor publicate azi de IHS Markit.

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

Cea mai mare teapa pentru mii de romani! Blocurile reabilitate termic ar putea fi refacute

Unii dintre bucuresteni se considera norocosi pentru ca locuiesc deja in blocuri izolate termic, insa acestia nu au aflat inca si parerea specialistilor. intr-un interviu pentru.

Sute de persoane evacuate in Los Angeles in urma celui mai mare incendiu de vegetatie din istoria orasului

Un incendiu de vegetatie s-a extins sambata in nordul orasului Los Angeles, primarul declarand ca este cea mai mare valvataie din istoria orasului. Acesta a ordonat evacuarea catorva sute de persoane si inchiderea unei autostrazi, relateaza Reuters.

incepe Oktobefest, cel mai mare festival de bere din Romania. Vor fi concerte speciale, preparate delicioase, concursuri deja celebre si peste 10.000 de premii

Cel mai mare festival de bere din Romania aduce 11 zile pline de distractie la Brasov. Vor fi doua corturi, locuri speciale de relaxare si lectura, un parc de distractii, concerte speciale si preparate care iti lasa gura apa.

CNIPMMR propune infiintarea Institutului de Export: Romania are un potential mai mare de export decat cel realizat, care nu este valorificat

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) solicita autoritatilor infiintarea Institutului de Export, in parteneriat public privat, precizand ca Romania are un potential mai mare de export decat cel realizat, care nu este valorificat in prezent, in special rezultand din internationalizarea IMM-urilor, care nu este suficient sustinuta.

Tara care a fost votata ca fiind cea mai frumoasa din lume

Cititorii ghidurilor de calatorie Rough Guide au ales Scotia drept cea mai frumoasa tara din lume, informeaza The Independent si Metro. Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al.

S-a casatorit cea mai sexi ciobanita din Gorj (FOTO)

Valeria Cherciu, cea mai sexi ciobanita din Gorj, s-a casatorit weekend-ul trecut cu un politist de frontiera. Nunta a avut locla Radosi, Gorj, unde a fost amplasat un cort luxos, iar petrecerea a fost pe m.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )