Libnet.ro
UNICEF

00:07

RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

B1 B1,
RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

Raspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din Siria va fi decis in urmatoarele 24-48 de ore, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit site-ului televiziunii CNBC. Condamnam atacul odios. continuă pe B1

Donald Trump va actiona in 48 de ore in cazul atacului chimic din Siria

Donald Trump a condamnat presupusul atac chimic din Siria. Presedintele american va lua o decizie cu privire la raspunsul Statelor Unite ale Americii in urmatoarele 24 sau 48 de ore. Declaratiile au fost facute.

Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din Douma: Putin, Rusia si Iran sunt responsabili pentru sprijinirea lui Assad

Presedintele american Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma din Ghouta de Est, unde organizatiile medicale au raportat ca zeci de oameni au fost ucisi de gaze toxice, potrivit Reuters.

Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma: Putin, Rusia si Iran sunt responsabili pentru sprijinirea lui Assad. Un pret mare de platit

Presedintele american Donald Trump spune ca vinovatii vor plati scump pentru atacul chimic din orasul sirian Douma din Ghouta de Est, unde organizatiile medicale au raportat ca zeci de oameni au fost ucisi de gaze toxice, potrivit Reuters.

Donald Trump anunta decizii majore privind Siria in urmatoarele 24-48 de ore

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a condamnat luni in termeni duri presupusul atac chimic din Siria si a anuntat ca administratia sa va lua decizii majore in privinta Siriei in urmatoarele 24-48 de ore, transmite ABC News.

O noua demisie la Casa Alba: Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump a renuntat la functie

Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump,Tom Bossert, a demisionat din functie. Presedintele ii multumeste lui Tom pentru angajamentul sau fata de securitatea marii noastre patrii, a.

FBI, perchezitii la avocatul lui Donald Trump. Reactia presedintelui SUA

FBI a efectuat, luni, perchezitii in birourile lui Michael Cohen, avocatul lui Donald Trump si cel care a platit o actrita de filme porno pentru a pastra tacerea asupra unei presupuse legaturi cu presedintele, scrie AFP. Vestea l-a infuriat la culme pe.

Biroul avocatului lui Donald Trump, perchezitionat de FBI. Presedintele SUA: Este o situatie rusinoasa

Biroul avocatului lui Donald Trump, Michael Cohen, a fost perchezitionat luni de FBI, informeaza The New York Times. Agentii au ridicat mai multe documente, inclusiv unele privind plata unei sume de bani catre fosta .

Donald Trump evoca o intalnire cu Kim Jong-un in mai sau la inceputul lui iunie

Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca intalnirea sa istorica cu liderul nord-coreean Kim Jong-un va avea loc in mai sau la inceputul lui iunie, relateaza AFP.

FBI a facut perchezitii la biroul avocalului lui Donald Trump

Politia federala americana FBI) a perchezitionat luni birourile lui Michael Cohen, avocatul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump si a confiscat mai multe documente, a anuntat intr-un comunicat avocatul lui Cohen, Stephen M Ryan, conform BBC News.

Perchezitii FBI la biroul avocatului lui Donald Trump. Presedintele american: E un atac asupra tarii

Politia federala americana FBI) a perchezitionat luni birourile lui Michael Cohen, avocatul presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, si a confiscat mai multe documente, a anuntat intr-un comunicat avocatul lui Cohen, Stephen M Ryan, conform BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )