Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

ADPM ADPM,
Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, pregateste cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records. continuă pe ADPM

Meci istoric: Spaniolii pregatesc un duel intre Nadal si Federer care va intra in Cartea Recordurilor

Cei doi colosi ai sportului-alb s-au intalnit de 40 de ori pana acum, insa ce se pune la cale acum va fi, cu siguranta, o partida speciala, complet diferita de cele precedente.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

Povestea de film a celui mai cunoscut mester popular roman: drumul din inchisoare pana in Cartea Recordurilor

Cu o experienta de patru decenii ca sculptor in lemn, Ion Rodos 63 de ani) are o poveste demna de film: a stat opt ani in inchisoare pentru uciderea fratelui, pedeapsa i-a fost redusa dupa ce a facut un basorelief cu familia Ceausescu, iar in 2013 a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga lingura de lemn din lume: 18 metri.

Jose Mourinho si cel mai frumos moment al carierei: Real Madrid a fost cea mai buna experienta pentru mine

Antrenorul Jose Mourinho a declarat ca cea mai buna experienta din cariera a trait-o la Real Madrid, echipa pe care a pregatit-o in perioada 2010-2013.

Cea mai ciudata afectiune te face sa nu mai auzi barbatii: cum este posibil

La prima vedere, ai crede ca ideea de surd implica sa nu mai auzi deloc sau foarte putin. in practica, deficientele de auz sunt de foarte multe feluri. Povesta unei femei din China a facut.

Cea mai ciudata provocare din online implica Super Glue si iti face buzele mai mari

In universul provocarilor de pe internet, au existat multe performante ciudate care au devenit virale, dar cea mai noua s-ar putea sa fie si cea mai stupida. O tanara cu foarte mult timp.

Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, expusa la Bucuresti

Lucrarea Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, va fi expusa la Bucuresti, pe 2.

Cea mai adanca fantana geotermala iti arata cum ne vom incalzi sustenabil, in viitor

S-au finalizat lucrarile la cea mai adanca fantana geotermala realizata vreodata pe planeta noastra, iar beneficiile unor astfel de lucrari sunt semnificative din perspectiva.

Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a venit sambata, in fata tinerilor liberali, la Scoala de Vara Generatia Altfel, de la Venus, cu atacuri in lant laguvernarea PSD spunand ca a fost cea mai dezastruasa.

CM Baschet (m): SUA a terminat pe locul 7 - cea mai slaba clasare din istoria lor in competitie

Nationala de baschet masculin a SUA a incheiat, sambata, Cupa Mondiala de la Beijing, pe locul 7, dupa ce a invins Polonia, scor 87-74, in partida de clasament final. Pentru americani este cea mai slaba clasare din istoria de 18 participari la Cupa Mondiala, la care au in palmares 12 medalii, din care cinci de aur, inclusiv titlul mondial de la ultima editie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )