Libnet.ro
UNICEF

16:00

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 102

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 102

ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei. --- * ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate cu coronavirus - doi soti din Constanta. Numarul total al celor infectati a ajuns la 99. continuă pe Ziarul Bursa

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 113

ACTUALIZARE - Alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, sambata seara, pacientul 110 fiind un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 113. --- *ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 109

ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 102

ACTUALIZARE - Romania intra in scenariul trei. Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. --- * ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate cu coronavirus - doi soti din Constanta. Numarul total al celor infectati a ajuns la 99.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 73

ACTUALIZARE - Alte trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. --- * ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 75

ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani. --- *ACTUALIZARE - Alte trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. --- * ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 79

ACTUALIZARE - Numarul cazurilor ajunge la 79. Un barabat intors din Boston este pacientul 76, doua femei din Covasna si inca un barbat din Brasov. --- *ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate, este vorba de doi barbati, unul de 50 de ani si unul de 62 de ani. --- *ACTUALIZARE - Alte trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara. --- * ACTUALIZARE - inca un deputat PNL, testat pozitiv. Numarul cazurilor, in tara noastra, ajunge la 71. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 70

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a anuntat ca toti senatorii PNL vor intra in carantina. --- *ACTUALIZARE- inca doua cazuri confirmate de imbolnavire cu coronavirus, bilantul ajunge la 70. Cele doua cazuri sunt senatorul PNL Vergil Chitac si sotia acestuia. Senatorul a fost prezent la Parlament luni. --- *ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

Trei liberali, infectati de senatorul Chitac. Un deputat si doi alesi locali au fost depistati cu coronavirus. Peste 100 de bolnavi. Romania intra in scenariul 3

Trei liberali au fost infectati de senatorul PNL Vergil Chitac, politicianul depistat cu coronavirus. Astfel, Romania inregistreaza 102 bolnavi de coronavirus si intra in scenariul 3. Ce presupune?.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor atinge 59 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia - UPDATE

Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59 joi seara. Ultimele 6 cazuri anuntate sunt din Hunedoara si este vorba despre 6 pacienti - intre care 3 cadre medicale - infectate de femeia din Petrosani care a plecat din izolarea la domiciliu si s-a plimbat aproape o saptamana prin judet, timp in care s-a internat la doua spitale, fara sa spuna ca se intorsese dintr-o zona rosie din Italia.

Coronavirus in Romania: Alte 3 noi cazuri. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 73

Altre trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, astfel ca bilantul imbolnavirilor ajunge la 73. Pacientii sunt 3 femei din Timisoara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )