Libnet.ro
UNICEF

11:45

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19:698 de imbolnaviri si 24 de decese, in 24 de ore. 239 de pacienti sunt internati la ATI

B1 B1,
CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19:698 de imbolnaviri si 24 de decese, in 24 de ore. 239 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 698 de no. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

Raed Arafat, in Senat: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi; avem 24 de decese

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, sambata se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

Un nou numar record de infectari cu noul coronavirus. 614 romani au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore

Alte 614 infectari cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce miercuri, Romania a inregistrat 555 de cazuri. Cu datele raportate joi, au fost confirmate 30. 789 de cazuri de Covid-19 in Romania.

Ludovic Orban, declaratii de presa la Palatul Victoria, in contextul in care Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus

Premierul Ludovic Orban va sustine, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 19. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistrat, miercuri, cel.

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unite si-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi, cu peste 66. 000 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore, releva cele mai noi date ale Universitatii Johns.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

CORONAVIRUS |Numar record de decese in Iran: 221 de morti raportati intr-o singura zi

Iranul raporteaza un nou numar record de decese de o singura zi inregistrate la persiane infactate cu noul coronavirus, respectiv 221, pe fondul cresterii cazurilor in ultimele saptamani. Din pacate, in.

Coronavirus |India: Numar record de cazuri noi intr-o singura zi: peste 27.000. Bilantul Covid-19 a trecut de 800.000

India a inregistrat un nou record zilnic de imbolnaviri cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Autoritatile locale sanitare auraportat27. 114 de noi cazuri in ultimele 24 de ore, ceea ce ridica bi.

Autoritatile din Buzau raporteaza un numar record de pacienti diagnosticati cu Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica raporteaza un numar record de imbolnaviri in judetul Buzau, bilantul indicand 727 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore, la Buzau au fost confirmate 45 de cazuri noi.

Coronavirus in Romania. Cel mai mare numar de infectii raportate intr-o zi: 555 de cazuri confirmate in ultimele 24 de ore. Bilantul ajunge la 30.175 Situatia pe judete Avertismentul transmis de autoritati

Alte 555 de noi cazuri de infectare cu coronavirus - cel mai mare numar anuntat in Romania de la debutul pandemiei - au fost raportate in ultimele 24 de ore, bilantul imbolnavirilor ajungand la 30. 175, potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi, alti 18 romani au murit din cauza COVID-19, bilantul deceselor ajungand la 1. Recordul de infectari zilnice fusese in 11 aprilie, cand au fost raportate 523 de cazuri noi intr-o zi. in ultimele 24 de ore, au fost facute 13. 147 de teste.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )