Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania joaca cel mai important meci din 2014 impotriva Ungariei

Antena3 Antena3,
Romania joaca cel mai important meci din 2014 impotriva Ungariei

Nationala lui Piturca joaca astazi cel mai important meci din 2014. La duelul cu Ungaria, tricolorii pornesc cu prima sansa conform cotelor la casele de pariuri, dar si in ceea ce priveste valoarea estimativa. continuă pe Antena3

Romanul care detine cel mai vechi laptop din lume il vinde. Cat costa aceasta piesa de istorie?

Iosif Bondici, din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, modelul Epson HX-20. Acum, el vinde laptopul, dar Playtech i-a aflat povestea inainte de acest moment. Iosif Bondici esteprofesor de electronica si vreasa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern. Epson HX-20esteconsiderat primul computer portabil din lume. A fost anuntat in anul 1981 si lansat comercial la nivel mondial in 1983. Bondici detine aparatul de doi ani. El a primit laptopul cadou [].

Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatiiq

Londra este cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii, surclasand metropole precum New York, Paris si Tokyo, conform unei cercetari efectuate de fundatia japoneza Mori, care a luat in considerare 40 de orase mari in functie de.

Londra, cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii

Londra este cel mai atractiv oras din lume pentru afaceri si inovatii, surclasand metropole precum New York, Paris si Tokyo, conform unei cercetari efectuate de fundatia japoneza Mori, care a luat in considerare 40 de orase mari in functie de.

Industria petroliera Brent: preturile au scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012, dupa ce, cu o zi in urma, Fondul Monetar International a inrautatit estimarile referitoare la cresterea economiei mondiale.

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor.

Prezidentiabilul ACL s-a mutat in cel mai luxos cartier din Bucuresti. Klaus Iohannis, fotografiat intr-un imobil de un milion si jumatate de euro din Primaverii

In plina campanie electorala, Klaus Iohannis s-a mutat in cartierul de lux Primaverii din Bucuresti. Proprietar a sapte case in Sibiu, liberalul s-a mutat acum intr-un imobil de un milion si jumatate de euro,.

Duster, al patrulea cel mai vandut model din Rusia in primele noua luni

Duster este al patrulea model in randul celor mai bine vandute pe piata auto din Rusia in primele noua luni, in timp ce alte modele ale Dacia ocupa locul opt - Logan si 15- Sandero, arata datele publicate miercuri de Asociatia Companiilor Europene din.

VIDEO Jessie J, cel mai HOT videoclip din cariera Burnin Up ft. 2 Chainz! VEZI aici cum arata!

Dupa ce a dat lovitura cu piesa Bang Bang, o colaborare cu Ariana Grande si Nicki Minaj, Jessie J revine.

VIDEO Atentie, fetelor! EL este noul Burlac! VEZI aici FOTO INCENDIAR cu noul burlac, barbatul cu cel mai sexy fund din lume

Victor Slav a pierdut sansa de a fi atat noul Burlac, asa cum se zvonea ca ar urma sa se.

Preturile alimentelor, cel mai mare declin la nivel global din 2010

Preturile alimentelor la nivel global a atins cel mai scazut nivel din august 2010 pana in prezent, septembrie fiind a sasea luna de scaderi consecutive, marcand cea mai lunga perioada de declin de la sfarsitul anilor 1990, arata Organizatiei pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )