Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

România Liberă România Liberă,
Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor. continuă pe România Liberă

HTC publica un ultim teaser inainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al sau

HTC sustine un eveniment maine, in New York, iar HTC Eye pare sa fie cel mai important gadget. Acestea sunt ultimele informatii despre cel mai nou smartphone taiwanez. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Despre HTC Eye stim deja ca va avea pe fata o camera foto de 13 megapixeli insotita de un blit LED, iar pe spate va fi inlocuita camera UltraPixel din One si One M8) cu una de [].

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Sony si World Photography Organisation cauta cel mai bun fotograf roman: Vrem sa fie o sursa de inspiratie pentru toti

Organizatorii Sony World Photography Awards si Sony Romania pornesc in cautarea celui mai bun fotograf din Romania. Iata cum poti participa.

Cine va fi cel mai bun cantaret dintre jurnalisti

Pe 10 octombrie, la Dynacord Cafe, are loc Karaoke Press Factor, un eveniment dedicat jurnalistilor care cred ca pot canta la fel de bine pe cat scriu. Cel mai talentat ziarist in materie de muzica va pleca acasa cu marele premiu, in valoare de o mie de euro.

VIDEO Toto si surorile lui, de Alexander Nanau, premiul pentru cel mai bun documentar la Zurich

Filmul Toto si surorile lui, regizat de cineastul de origine romana Alexander Nanau, a castigat sambata seara trofeul Golden Eye decernat in sectiunea dedicata celor mai bune documentare internationale, la cea de-a 10-a editie a Festivalului de Film de la Zurich.

Cele aproximativ 50.000 de bilete scoase la vanzare pentru partida Romania - Ungaria au fost epuizate

Cele aproximativ 50. 000 de tichete scoase la vanzare de organizatori pentru partida Romania - Ungaria au fost vandute, fiind ramase foarte putine bilete in sectoarele mai scumpe. Se mai gasesc momentan doar bilete.

Un fost profesor de religie arbitreaza Romania - Ungaria, in preliminariile Euro 2016

UEFA a desemnat o brigada de arbitri din Scotia la partida Romania - Ungaria, disputata sambata, ora 19. 00, pe Arena Nationala. Central va fi William Collum.

FRF a facut milionul la Romania - Ungaria

Meciul Romania - Ungaria sambata, 11 octombrie, ora 19:00) a adus in conturile FRF aproximativ un milion de euro.

Romania-Ungaria se va juca cu casa inchisa. FRF va incasa o suma uriasa din vanzarea biletelor

Cum era de asteptat, interesul pentru partida Romania-Ungaria, din preliminariile Euro 2016, este foarte ridicat, motiv pentru care cele 50. 000 de bilete scoase la vanzare de organizatori au fost deja epuizate.

Romania-Ungaria / Ungurii vin croiti pe scandal: Bucuresti, sat unguresc!

2800 de suporteri ai Ungariei vor veni sambata la Bucuresti pentru a asista la partida Romania-Ungaria, insa nu toti au intentii pasnice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )