Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania, pe locul I din UE la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Hotnews Hotnews,
 Romania, pe locul I din UE la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Romania are cea mai ridicata rata a persoanelor angajate aflate in risc de saracie din UE, cu un procent de 18,9%, urmata de Grecia, cu 14, 1% rata de risc, Spania, cu 13,1%, si Luxemburg, cu 12%, potrivit unei statistici Eurostat. continuă pe Hotnews

Romania are cel mai mare risc de saracie din UE in randul persoanelor ocupate

Romania are cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana in randul persoanelor ocupate 18,9%), fiind urmata la mare distanta de Grecia 14,1%) si Spania 13,1%), in timp ce riscul cel mai scazut este in Finlanda 3,1%), potrivit datelor aferente anului 2016 publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Romania, pe locul I la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Romania are cea mai ridicata rata a persoanelor angajate aflate in risc de saracie din UE, cu un procent de 18,9%. Statul roman este urmat de Grecia, cu 14,1% rata de risc, Spania, cu 13,1%, si Luxemburg, cu 12%, potrivit unei statistici Eurostat,.

Angajatii din Romania au cel mai mare risc de saracie din Europa

Unul din cinci angajati romani nu se descurca cu banii, rata fiind dubla fata de media din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. Lucrarea de 240 milioane euro a inceput sa se degradeze

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. In mod normal, Primaria trebuia sa faca prima receptie la terminarea lucrarilor, moment din care incepea sa curga garantia, iar apoi receptia finala dupa expirarea perioadei de garantie. Din 2011, cand a fost inaugurat nu s-a facut niciuna, pasajul fiind in tot acest timp in intretinerea constructorului. Dupa cum se poate vedea in imagini, pe acesta au aparut gropi, luminile arse nu sunt schimbate, iar hobanele si partea metalica au inceput sa rugineasca. Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011 de primarul Sorin Oprescu si a costat 240 milioane de euro.

Un betiv ratacit pe drumuri de munte, imaginea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume: Ce alte gafe s-au mai comis la Berlin (FOTO)

Targul de turism de la Berlin, cel mai mare de acest fel din lume la care au participat 10. 000 de oameni, a reprezentat o noua ocazie in care Romania s-a facut de ras prin gafe si decizii complet.

Romania, statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate

Riscul de saracie la persoanele ocupate din Romania era aproape dublu 18,9%) in anul 2016 fata de m.

Cel mai mare pacat pe care il poate face o femeie in timpul sexului

Un preot de renume din SUA, John Hagee, sustine ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. El spune ca este o blasfemie. Nu exista un pacat mai mare .

Rata anuala a inflatiei a urcat luna trecuta la 4,72%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 5,98% fata de ianuarie, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Riscul de saracie in randul persoanelor angajate, mai mare in Romania decat in orice alta tara din Uniunea Europeana

Faptul ca lucrezi nu te salveaza de saracie in Romania! O arata o statistica a Eurostat care afirma ca Romania are cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana in randul persoanelor ocupate, un.

Pasajul Basarab, cel mai mare din Romania, nu are receptia facuta nici la sapte ani de la inaugurare

La aproape sapte ani de la inaugurare, Pasajul Basarab inca nu are efectuata receptia, informeaza, j.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )