Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate

România Liberă România Liberă,
Romania, statul UE cu cel mai inalt risc de saracie pentru persoanele ocupate

Riscul de saracie la persoanele ocupate din Romania era aproape dublu 18,9%) in anul 2016 fata de m. continuă pe România Liberă

Romania are cel mai mare risc de saracie din UE in randul persoanelor ocupate

Romania are cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana in randul persoanelor ocupate 18,9%), fiind urmata la mare distanta de Grecia 14,1%) si Spania 13,1%), in timp ce riscul cel mai scazut este in Finlanda 3,1%), potrivit datelor aferente anului 2016 publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Romania, pe locul I din UE la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Romania are cea mai ridicata rata a persoanelor angajate aflate in risc de saracie din UE, cu un procent de 18,9%, urmata de Grecia, cu 14, 1% rata de risc, Spania, cu 13,1%, si Luxemburg, cu 12%, potrivit unei statistici Eurostat.

Romania, pe locul I la cel mai mare risc de saracie in randul oamenilor care lucreaza

Romania are cea mai ridicata rata a persoanelor angajate aflate in risc de saracie din UE, cu un procent de 18,9%. Statul roman este urmat de Grecia, cu 14,1% rata de risc, Spania, cu 13,1%, si Luxemburg, cu 12%, potrivit unei statistici Eurostat,.

Preturile au EXPLODAT, dupa ce rata inflatiei a ajuns la cel mai iNALT nivel

Rata anuala a inflatiei a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS). in acest.

Angajatii din Romania au cel mai mare risc de saracie din Europa

Unul din cinci angajati romani nu se descurca cu banii, rata fiind dubla fata de media din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate de Eurostat.

IMAGINI VIRALE cu cel mai iNALT roman! Are 2,31 metri! VEZI cum incearca sa se iNGHESUIE intr-o masina (VIDEO)

Imaginile cu baschetbalistul Robert Bobroczkyi, de origine romana, nascut la Arad, care il infatiseaza in timp ce incearca sa intre intr-o masina au devenit virale pe retelele de socializare. La 17.

Rata inflatiei, la cel mai ridicat nivel din iunie 2013. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat in februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fo.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce PRETURILE AU EXPLODAT, iar inflatia a atins cel mai mari nivel al ultimelor 5 ani

Liviu Dragnea nu a dorit sa comenteze datele INS potrivit carora rata inflatiei a urcat la cel mai inalt nivel din iunie 2013. Seful PSD a ales sa nu gaseasca scuze acum, lasand Guvernul sa isi.

Rata anuala a inflatiei a urcat luna trecuta la 4,72%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 5,98% fata de ianuarie, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Ministerul Turismului: Romania va fi disponibila in cel mai scurt timp in cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour

Ministerul Turismului a anuntat ca Romania va fi disponibila in cel mai scurt timp in cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour. Romania era singura tara din regiune care nu mai aera.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )