Libnet.ro
UNICEF

08:45

Romania, locul sapte in UE la contributii de asigurari sociale. Taxe multe, servicii putine si proaste

România Liberă România Liberă,
Romania, locul sapte in UE la contributii de asigurari sociale. Taxe multe, servicii putine si proaste

Tara noastra a urcat 11 locuri dupa ce -plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, conform unei analize facute de Deloitte Romania. continuă pe România Liberă

Asigurari sociale: contributii ca in Occident, dar fara beneficii comparabile

Romania a ajuns statul cu al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa, comparabil cu cele din Germania si Belgia, insa beneficiile pe care le ofera nu sunt nicicum la acelasi nivel, potrivit unei analize realizate de Deloitte.

Romania are al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Tara noastra a ajuns statul cu al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unui comunicat de presa al Deloitte Romania.

Deloitte: Romania are al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Romania a ajuns statul cu al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unei analize realizate de Deloitte Romania. Din 2018, Romania ar putea sa revina aproape de mijlocul clasamentului, pe pozitia 11, luand in considerare reducerea ratei cumulate a contributiilor de la 39,25% la 35%, prevazuta in programul de guvernare. Totusi, aceasta masura de diminuare a ratei procentuale vine la pachet cu o majorare a venitului salarial brut cu 22,75% pentru a mentine valoarea neta a salariului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )