Libnet.ro
UNICEF

06:15

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Antena3 Antena3,
Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014. continuă pe Antena3

Trei romani au escaladat in premiera mondiala pe un traseu nou unul dintre cele mai dificile varfuri din Himalaya

Trei experiemnati alpinisti romani, Teofil Vlad Arges), Zsolt Torok Arad) si Romeo Popa Prahova), au reusit sa escaladeze varful Pumori 7160 metri), unul dintre cele mai dificile din Himalaya, supranumit Fiica Everestului. Cei trei au mers in premiera mondiala pe un nou traseu. Expeditia a inceput pe 19 septembrie si a durat peste o luna.

Unul dintre cei mai periculosi detinuti a ajuns intr-o SCOALA din Deva: STOP violentei

Unul dintre cei mai periculosi detinuti le-a povestit elevilor de la Colegiul Tehnic Transilvania Deva de ce au ajuns in inchisoare si cum se desfasoara viata dupa gratii. in cadrul proiectului Stop V.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

Unul dintre cei mai periculosi detinuti le-a povestit elevilor despre viata in inchisoare. La inceput nu am realizat raul si tot ce s-a intamplat

Opt detinuti din Penitenciarul Deva, intre care s-a numarat si Serghei Gorbunov, le-au povestit miercuri elevilor de la Colegiul Tehnic Transilvania Deva de ce au ajuns in inchisoare, cum se desfasoara.

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Ducesa Meghan, cel mai emotionant moment al turneului regal. Ea a purtat si cea mai ieftina rochie, de doar 56 de dolari FOTO

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au ajuns in Noua Zeelanda, la Wellington, pentru ultima parte a turneului regal. Cuplul a starnit o adevarata isterie in randul fanilor, iar Ducesa de Sussex a oferit unul dintre cele mai emotionante momente.

A lesinat pe scena! S-a intamplat in cel mai important moment din viata ei. Din pacate... (VIDEO)

O regina a frumusetii a lesinat pe scena intr-unul dintre cele mai importante momente ale carierei ei. Zilele trecute, Miss Paraguay, Clara Sosa, a participat la competitia Miss Grand Internacional. A cucerit.

Johnny Depp nu va mai fi Capitanul Jack Sparrow in urmatorul film Piratii din Caraibe. Motivele pentru care Disney a incheiat colaborarea dupa 15 ani

Johnny Depp 55 de ani) nu il va mai portretiza pe Capitanul Jack Sparrow in urmatorul film Piratii din Caraibe, unul dintre cele mai apreciate roluri ale starului american, decizia apartinand oficialilor Disney.

Accident dramatic intre doi motociclisti pe autostrada. Unul dintre ei a murit pe loc

Un accidentgrev s-a produs pe A3, la intrarea pe Autostrada dinspre Ploiesti, intre doi motociclisti. in urma impactului, unul dintre motociclisti, in varsta de 30 de ani, a fost declarat.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )