Libnet.ro
UNICEF

23:15

in Romania, mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute

Antena3 Antena3,
in Romania, mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute

In Romania mai mult de jumatate dintre persoane nu pot facce fata unei cheltuieli neprevazute, peste media europeana, unde o persoana din trei 33,9%) se afla in aceasta situatie in 2017, arata. continuă pe Antena3

Jumatate dintre romni nu pot face fata unor cheltuieli neprevazute

In Romania mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute, peste media europeana, unde o persoana din trei 33,9%) se afla in aceasta situatie in 2017, arata Eurostat, scrie Mediafax.

Mai mult de jumatate din romani nu pot face fata cheltuielilor neasteptate

Daca la nivelul Uniunii Europene, una din trei persoane nu poate face fata cheltuielilor neasteptate, in Romania situatia este mult mai grava.

Studiu: Peste jumatate dintre agentiile de turism au un risc de insolventa peste medie

In ultimii 6 ani, nivelul plecarilor turistilor romani in strainatate a fost mai mare decat cel al vizitatorilor straini veniti in Romania. Ca rata, numarul sosirilor vizitatorilor straini a crescut cu 60% in perioada 2012-2017, in timp ce vizitele.

Adina Craciunescu, director de marketing Diana: Am investit 4-5 MIL euro in retehnologizare. Ne vom concentra mai mult si pe exporturi

Diana este unul dintre cei mai independenti retaileri de pe piata din Romania. A ajuns la 51 de magazine in 5 judete si planuieste noi deschideri. In plus, retailerul se afla in plin proces de retehnologizare, investitie care se ridica la 4-5 milioane.

Preturile locuintelor au explodat in Cluj. Un apartament aici poate sa coste mai mult decat unul in Capitala

Clujul, Bucurestiul si Timisoara se situeaza pe primele trei locuri in clasamentul national al preturilor medii solicitate pe segmentul apartamentelor. Pretentiile vanzatorilor din aceste orase pot diferi.

Persoanele fizice trebuie sa notifice Fiscul daca pleaca din tara pentru mai mult de 183 de zile

Persoanele fizice care pleaca din tara pentru o perioada sau mai multe perioade de sedere in strainatate care depasesc in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, au obligatia completarii si depunerii formularului Chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale a persoanei fizice la plecarea din Romania, anunta ANAF. Anuntul vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o poza a unui document primit de o persoana care a avut venituri in Islanda, iar Fiscul a cerut sa depuna o declaratie.

Federatia Comunitatilor Evreiesti, despre Laufer: Este grav cnd arunci cuvinte fara sa ai proprietatea lor, cu att mai mult cu ct ele sunt legate de antisemitism

Conducerea Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania anunta ca se asociaza pozitiei deputatului Silviu Vexler in privinta acuzatiilor de antisemitism ale lui Ilan Laufer la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Este grav cand arunci cuvinte fara sa ai proprietatea lor, a declarat Vexler.

O femeie din Vaslui si-a tinut mama moarta in casa, mai mult timp. Cum a fost descoperita grozavia

Trupul unei batrane, care ar fi murit in urma cu mai multe zile, a fost gasit de politisti in locuinta acesteia, ei intrand acolo dupa ce au obtinut un mandat de perchezitie. Oamenii legii aveau informat.

Asta e lovitura! Motivul pentru care femeile insala mai mult decat barbatii! Nu te-ai fi gandit la motivul acesta!

Un studiu scoate la iveala rezultate neasteptate cu privire la posibilitatea ca femeile sa fie mai infidele decat barbatii. S-a constatat ca 71% din femeile ale caror mame si-au inselat partenerul de viata au fost la.

Vladimir Malugin, CCO PayU EMEA: Polonia si Cehia au piete de e-commerce mature, Romania mai trebuie sa creasca pe partea de comert transfrontalier

Piata de e-commerce din Romania creste de la an la an si acest lucru se vede cel mai bine in vanzarile pe care retailerii online le inregistreaza cu ocazia evenimentului Black Friday. Totusi, suntem in urma Poloniei si a Cehiei in ceea ce priveste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )