Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai mult de jumatate din romani nu pot face fata cheltuielilor neasteptate

Adevărul Adevărul,
Mai mult de jumatate din romani nu pot face fata cheltuielilor neasteptate

Daca la nivelul Uniunii Europene, una din trei persoane nu poate face fata cheltuielilor neasteptate, in Romania situatia este mult mai grava. continuă pe Adevărul

in Romania, mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute

In Romania mai mult de jumatate dintre persoane nu pot facce fata unei cheltuieli neprevazute, peste media europeana, unde o persoana din trei 33,9%) se afla in aceasta situatie in 2017, arata.

Jumatate dintre romni nu pot face fata unor cheltuieli neprevazute

In Romania mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute, peste media europeana, unde o persoana din trei 33,9%) se afla in aceasta situatie in 2017, arata Eurostat, scrie Mediafax.

CURS VALUTAR. Euro a scazut spre 4,65 lei, la cel mai slab nivel din ultimele doua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6553 lei/euro, in scadere cu 0,20% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mic prag din septembrie pana in.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

Cotatia bitcoin atinge cel mai scazut nivel din acest an: Pretul criptomonedei a scazut cu 25% ntr-o saptamna

Cotatia bitcoin a scazut marti pana la cel mai slab nivel din acest an si a ajuns la 4. 300 de dolari. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat cu 25% in decurs de o saptamana.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

Statistica ingrijoratoarea: Peste jumatate de romani nu au facut fata cand a aparut o cheltuiala neasteptata

Aproximativ 52,5% din romani nu au putut face fata daca ar fi pusi in situatii in care au aparut cheltuieli neasteptate in 2017, conform datelor Eurostat. Astfel, intr-un clasament european, Romania.

Statistica ingrijoratoare: Peste jumatate de romani nu au facut fata cand a aparut o cheltuiala neasteptat

Aproximativ 52,5% din romani nu au putut face fata daca ar fi pusi in situatii in care au aparut cheltuieli neasteptate in 2017, conform datelor Eurostat. Astfel, intr-un clasament european, Romania.

Preturile locuintelor au explodat in Cluj. Un apartament aici poate sa coste mai mult decat unul in Capitala

Clujul, Bucurestiul si Timisoara se situeaza pe primele trei locuri in clasamentul national al preturilor medii solicitate pe segmentul apartamentelor. Pretentiile vanzatorilor din aceste orase pot diferi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )