Libnet.ro
UNICEF

15:01

Romania a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Adevărul Adevărul,
Romania a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Echipa Romaniei, formata din covasneanul Radu Cotarcea si clujeanul Octavian Buta, reprezentand Universitatea Babes Bolyai, a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, organizat in India, primul obtinand si locul al VI-lea din lume la vorbitori. continuă pe Adevărul

Romania a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Echipa Romaniei, formata din covasneanul Radu Cotarcea si clujeanul Octavian Buta, reprezentand Universitatea Babes-Bolyai, a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, organizat in India, informeaza Mediafax. Radu Cotarcea a mai obtinut si locul al VI-lea din lume la vorbitori la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, de la Chennai, India.

Romania a obtinut titlul de vicecampioana la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Echipa Romaniei, formata din covasneanul Radu Cotarcea si clujeanul Octavian Buta, reprezentand Universitatea Babes Bolyai, a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, organizat in India, primul obtinand si locul al VI-lea din lume la vorbitori.

Romania este vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

Echipa Romaniei, formata din Radu Cotarcea si Octavian Buta, reprezentand Universitatea Babes Bolyai, a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, organizat in India, primul obtinand si locul al VI-lea din lume la vorbitor, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )