Libnet.ro
UNICEF

19:15

Romania participa la cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania participa la cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile

Romania va fi reprezentata in premiera anul acesta la Mobile World Congress Shanghai MWCS), cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai important rol al meu este, poate, sa imi apar colegii de presiuni

Vanatorul de coruptie si femeia in fata careia politicienii din Romania tremura - este portretul pe care publicatia germana Der Spiegel il face Laurei Codruta Kovesi.

Simona Halep, la un pas sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika: Trebuie sa caut informatii. Cand joc tenis, sanatatea mea e cel mai important lucru

Simona Halep are de gand sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio 5-12 august) din cauza ca ii este teama sa nu ia virusul Zika. 'Trebuie sa caut informatii despre acest.

Ia sa vedem, ce e mai important pentru nenea asta, sa obtina jobul sau sa imi spuna mie ca sunt proasta?

Fara indoiala, cel mai eficient recrutor din Romania ar fi o foarte proaspata absolventa, pe la douazeci si foarte putin, blonda-blonda, foarte senzuala, cu o fusta scurta-scurta, cu un decolteu larg-larg, cu ochi mari de la natura, plus mari de uimire, eventual si cu ochelari. Voce subtire-subtire, evident.

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara.

Internetul din Romania, cel mai rapid din Europa

Romania are cea mai buna infrastructura de internet fix din Europa, arata datele ANCOM. La finele anului trecut, mai bine de jumatate dintre linii erau linii de mare viteza care permiteau viteze de.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

La doar 14 ani, 7 luni si 27 de zile, Bogdan Daniel Deac a devenit cel mai tanar mare maestru international in sah din lume. Sahistul din Ramnicu Valcea a reusit sa obtina a treia.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

Orange Moldova cumpara Sun Communications, cel mai mare operator de cablu TV

Orange Moldova, cel mai mare jucator de telefonie mobila din tara vecina, cu o cota de piata de 57%, a cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV din tara vecina, cu peste 100. 000 de clienti, conform unui comunicat de presa al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )