Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

România Liberă România Liberă,
Cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba din Austria tunde gazon romanesc

Modelul de tractoras de tuns iarba din seria R4 este considerat de specialistii care l-au conceput ca fiind cel mai usor de manevrat tractoras de tuns iarba produs de VIKING. Practic, oricine poate manevra acest utilaj dupa ce i se face un scurt training tehnic inainte. Inginerii austrieci de la VIKING au gandit acest model special pentru terenuri inguste, de pana la 4000 de metri patrati, latimea de tundere a ierbii fiind de 80 cm. Acest model extrem de agil a intrat pe piata din Romania si poate fi achizitionat de la dealerii STIHL din toata tara. continuă pe România Liberă

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

Orange Moldova cumpara Sun Communications, cel mai mare operator de cablu TV

Orange Moldova, cel mai mare jucator de telefonie mobila din tara vecina, cu o cota de piata de 57%, a cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV din tara vecina, cu peste 100. 000 de clienti, conform unui comunicat de presa al.

Cel mai nou submarin cu motor diesel din Rusia a intra in Marea Neagra

Oficialii de la Kremlin au in plan sporirea prezentei rusesti la Marea Neagra. Stary Oskol, submarinul care a fost planificat pentru Flota Marii Negrea trecut stramtorile Bosfor si.

Deutsche Bank reprezinta cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Legaturile pe care Deutsche Bank le are cu cele mai mari banci ale lumii fac din grupul bancar german cel mai mare risc potential la adresa sistemului financiar global, a apreciat joi Fondul Monetar International, transmite Dow Jones Newswires.

Romanul Bogdan Daniel Deac este cel mai tanar mare maestru international in sah

La doar 14 ani, 7 luni si 27 de zile, Bogdan Daniel Deac a devenit cel mai tanar mare maestru international in sah din lume. Sahistul din Ramnicu Valcea a reusit sa obtina a treia.

Romania participa la cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile

Romania va fi reprezentata in premiera anul acesta la Mobile World Congress Shanghai MWCS), cel mai important eveniment asiatic dedicat tehnologiilor mobile.

VIDEO Cel mai mare diamant gasit in ultima suta de ani nu a atins suma ceruta la licitatia Sotheby's

Cel mai mare diamant brut ce a fost gasit in ultimul secol, Lesedi la Rona, nu a fost vandut la licitatia Sothebys de miercuri, dar directorul executiv al Lucara Diamond Corp, compania ce a descoperit piatra pretioasa, a spus ca exista interest de la cumparatori de pe piata diamantelor, transmite Reuters.

Cel mai bun falafel cu salata de legume

Nautul este una dintre leguminoasele cu cele mai multe proteine. Poate inlocui cu succes carnea in meniul vegetarienilor si poate fi preparat in fel si fel de feluri de mancare. Noi iti propunem cel mai bun falafel cu salata de legume.

Aurelian Marin: 2016 va fi cel mai bun an de dupa Revolutie pentru litoralul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an pentru litoralul romanesc de dupa Revolutie, conform domnului Aurelian Marin, directorul general al turoperatorului Paradis Vacante de Vis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )