Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania pierde 2 miliarde euro din fondurile europene pentru transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania pierde 2 miliarde euro din fondurile europene pentru transport

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare atrage atentia ca din fondurile europene pentru transport abia au fost cerute anul acesta la decontare 14 milioane de euro, desi au trecut 6 luni in care lucrarile trebuiau sa fie avansate. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENTE Anul ultimei sanse: Romania a cheltuit si a cerut de la Bruxelles 3% din fondurile structurale, in primele 6 luni din 2015. TOP ministere

Romania a obtinut, in primele 6 luni ale anului 2015, o absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune de 3,01 puncte procentuale, ca bani ceruti de la Comisia Europeana, in conditiile in care anul acesta este ultimul in care tara mai poate atrage fondurile de la Bruxelles.

Cretu: Grecia va pierde 2 mld. euro in investitii, daca nu absoarbe ultimii 10% din fonduri europene

Grecia are un grad de absorbtie a fondurilor UE de 90% pentru 2007-2013, iar daca nu va reusi sa absoarba restul de 10% va pierde investitii de 2 mld. euro, dar deocamdata totul este suspendat in asteptarea nego.

Sechestru fara precedent pus de procurori pe conturile Lukoil - de 2 miliarde de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au instituit sechestru asupra unor bunuri apartinand LUKOIL EUROPE HOLDINGS BVATRIUM Olanda, pana la concurenta sumei de 2. 675,74 euro, respectiv asupra conturilor bancare detinute de aceasta entitate juridica la banci comerciale situate in U. si Olanda, asupra primelor de emisiune in cuantum de 1. 931,388 lei precum si asupra unui numar de 176. 629 actiuni, detinute de aceasta in cadrul S. Petrotel Lukoil S. Ploiesti. UPDATE 01:30 Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au extins cercetarile fata de SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti si directorul acesteia, Bogdanov Andrey Iurevici, si sub aspectul infractiunii de folosire cu rea credinta a creditului societatii si o noua fapta de spalare de bani care ar fi dus la decapitalizarea societatii, prejudiciul estimat fiind de aproape 1,2 miliarde euro si peste 1,5 miliarde dolari, potrivit Agerpres.

Calarasi: 200 de copii vor invata intr-o scoala modernizata cu 4,8 milioane de lei din fonduri europene

Aproximativ 200 de copii din satul Coslogeni vor beneficia, in mai putin de un an, de o scoala moderna, echipata cu aparatura de ultima generatie, realizata din bani europeni, scrie Adevarul. Scoala din sat a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3116 seconds )