Libnet.ro
UNICEF

17:01

Romania va PIERDE anul acesta 800 de milioane de euro! Ponta avertizeaza: Cei care au furat bani europeni cu Teldrum si care au batut romanii trebuie sa stea departe!

B1 B1,
Romania va PIERDE anul acesta 800 de milioane de euro! Ponta avertizeaza: Cei care au furat bani europeni cu Teldrum si care au batut romanii trebuie sa stea departe!

Semnal de alarma tras de fostul premier Victor Ponta. El sustine ca Romania va pierde anul acesta fonduri europene in valoare de 800 de milioane de euro din cauza gastii formate din hoti si analfabeti, care,. continuă pe B1

Topul celor mai bizare palate ale romilor din Romania: cladirile in care s-au investit milioane de euro

Romii bogati au investit sume impresionante pentru a se putea mandri cu palatele de lux construite in numai cativa ani in numeroase orase din Romania. Unele dintre acestea au ajuns adevarate ciudatenii.

La Liga a stabilit un nou record n mercato, cu 884 milioane euro investiti n jucatori

La Liga, campionatul de fotbal din Spania, a stabilit un record istoric in transferuri pentru mercato de vara, cu 884 milioane euro investiti in jucatori, cu 59% mai mult decat in mercato precedent, conform unui raport al Football Transfer Review, citat de EFE, transmite Agerpres.

Ce masini poti conduce anul acesta in Romania fara permis de conducere

Masinile pe care le poti conduce si fara sa ai permis auto, adresate in special tinerilor care nu au implinit 18 ani, sunt cautate si pe piata auto din Romania, anual fiind inmatriculate in jur de 100 de unitati, majoritatea de fabricatie franceza.

Calendarul scolar 2018-2019: perioadele de vacanta si de examene. Ce drepturi si obligatii au elevii incepand de anul acesta

Vacanta de vara e pe terminate, iar elevii se pregatesc de inceperea scolii. Anul scolar care incepe luni, 10 septembrie, va avea 34 de saptamani, adica 168 zile lucratoare.

De joi se depun proiectele big data si open data de aproape 24 milioane Euro

Autoritatile publice vor putea depune incepand de joi proiecte de big data si open data, pentru fonduri nerambursabile in valoare totala de aproape 24 de milioane de euro prin Poliica de coeziune a UE. Finantarea reprezinta o oportunitate pentru firmele private de IT si comunicatii, care pot obtine contracte de achizitii publice in aceste proiecte.

ING, obligata sa plateasca 775 milioane euro intr-un caz de spalare a banilor

Procurorii olandezi au anuntat ca au ajuns la un acord cu ING Groep NV pentru solutionarea unui caz de spalare de bani, grupul financiar olandez acceptand sa plateasca suma de 775 de milioane de euro 900 de milioane de dolari), potrivit Reuters.

Rezervele valutare ale BNR, in scadere cu 310 milioane euro

Rezervele valutare constituite la Banca Nationala a Romaniei BNR) totalizau 31,06 miliarde euro, la finalul lunii august, in scadere de la 31,37 miliarde euro - valoarea aces-tora la 31 iulie 2018.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )