Libnet.ro
UNICEF

15:45

ING, obligata sa plateasca 775 milioane euro intr-un caz de spalare a banilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ING, obligata sa plateasca 775 milioane euro intr-un caz de spalare a banilor

Procurorii olandezi au anuntat ca au ajuns la un acord cu ING Groep NV pentru solutionarea unui caz de spalare de bani, grupul financiar olandez acceptand sa plateasca suma de 775 de milioane de euro 900 de milioane de dolari), potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

ING plateste o amenda de 775 de milioane de euro pentru inchiderea unui caz de spalare de bani in Olanda

ING a acceptat plata unei amenzi de 775 de milioane de euro pentru inchiderea unei investigatii in Olanda, intr-un caz de spalare de bani, transmite Reuters.

Amenda de 775 milioane de euro pentru ING intr-un dosar de spalare de bani si finantarea terorismului

Justitia olandeza a anuntat marti ca a ajuns la un acord amiabil cu ING Groep NV in legatura cu un dosar de spalare de bani, primul grup financiar olandez acceptand sa plateasca suma de 775 milioane de euro.

INS: Importuri de legume si fructe de 691 milioane euro, in primele 5 luni; exporturile au totalizat 57,6 milioane euro

Importurile de legume si fructe ale Romaniei au totalizat, in primele cinci luni ale acestui an, 691 milioane euro, fiind cu 6,5% mai mari comparativ cu cele din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de.

De joi se depun proiectele big data si open data de aproape 24 milioane Euro

Autoritatile publice vor putea depune incepand de joi proiecte de big data si open data, pentru fonduri nerambursabile in valoare totala de aproape 24 de milioane de euro prin Poliica de coeziune a UE. Finantarea reprezinta o oportunitate pentru firmele private de IT si comunicatii, care pot obtine contracte de achizitii publice in aceste proiecte.

Rezervele valutare ale BNR, in scadere cu 310 milioane euro

Rezervele valutare constituite la Banca Nationala a Romaniei BNR) totalizau 31,06 miliarde euro, la finalul lunii august, in scadere de la 31,37 miliarde euro - valoarea aces-tora la 31 iulie 2018.

Macro Mall, cumparat cu 4 milioane euro de grecii de la Jumbo

Hipermarketul de jucarii Jumbo, care a intrat pe piata romaneasca in urma cu cinci ani, a cumparat primul mall al Brasovului - Macro Mall - pentru patru milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )