Libnet.ro
UNICEF

14:45

Romania plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este printre cele mai indepedente de Rusia din punct de vedere energetic

B1 B1,
Romania plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este printre cele mai indepedente de Rusia din punct de vedere energetic

Rusia plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este una dintre cele mai independente tari in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaz venit din Rusia, arata datele Comisiei Europene, potrivit econo. continuă pe B1

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din Romania

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie.

Business report: Preturile cerute pe apartamente au ajuns la nivelul din martie 2010. Cluj-Napoca este exceptia; Romani bogati vs. romani saraci. Regiunea Nord-Est va creste cel mai rapid; Romania a cumparat in 2019 cel mai scump gaz rusesc din Europa

Metrorex a lansat licitatia pentru Magistrala 5 de metrou, sectiunea Eroilor - Piata Iancului. Metrorex a lansat, in Sistemul de achizitii publice, licitatia pentru proiectarea si asistenta tehnica pentru. Aportul judetelor si regiunilor la PIB: decalaje severe intre cele 2-3 Romanii. Regiunea Bucuresti-Ilfov a contribuit anul trecut cu 26,6% din PIB-ul la nivel national.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declar.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

Noul iPhone va arata cel mai probabil asa, oricat de urat ti se pare

Noul iPhone va fi anuntat, cel mai probabil, in septembrie, in prima jumatate a lunii. Sunt asteptate trei versiuni, dar macar stim cam cum va arata una dintre ele. Traditional, dupa primul.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )