Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romania poate pierde fonduri UE de peste 6 miliarde de euro

România Liberă România Liberă,
Romania poate pierde fonduri UE de peste 6 miliarde de euro

In vreme ce ministrul Teodorovici viseaza la un grad de absorbtie de 80%, Romania risca sa piarda miliarde de euro fiindca nu mai avem timp sa cheltuim fondurile UE alocate pe fostul cadru financiar. Din pacate, programele cu risc sunt cele vitale pentru dezvoltarea tarii transporturile, dezvoltarea regionala si mediul. continuă pe România Liberă

Rezervele valutare la BNR au crescut in decembrie la 32,2 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei insumau la 31 decembrie 32,216 miliarde euro, in crestere fata de finele lunii anterioare, cand se plasau la 31,467 miliarde euro, dar mai mici in comparatie cu decembrie 2013 32,525 miliarde euro).

Hyundai Motor Group va investi 61 miliarde euro in urmatorii patru ani

Compania sud-coreeana Hyundai Motor Group, al cincilea mare producator auto din lume, a anuntat ieri ca intentioneaza sa investeasca 80. 700 miliarde woni 61 miliarde euro), in urmatorii patru ani, in constructia de noi uzine, cercetare si dezvoltare si un nou sediu, transmite AFP, conform Agerpres.

Business report: Bulgaria va umili Romania in 2015 la constructia de autostrazi. Cati km se deschid in acest an; Seful Fiscului: Va fi un desant asupra evaziunii din zona Bucuresti-Ilfov; PREVIZIUNI 2015, anul benzinei de 5 lei pe litru

ECONOMIST: Iesirea Greciei din zona euro ar avea consecinte mai grave decat falimentul Lehman Brothers. Indicii bursieri ai Athex au inchis in scadere sedinta de astazi, cu aproximativ 6%. Astfel, indicele compozit GD a inchis in scadere. Investitiile straine directe in Romania au ajuns la 60 miliarde de euro. Repartizarea lor si efectele. Investitiile straine directe ISD) totale, realizate pana la 31 decembrie 2013 au ajuns la circa 60 miliarde euro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )