Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania, in pragul unei EPIDEMII DE GRIPA: Numarul deceselor creste de la o zi la alta. Virusul a facut 19 VICTIME

B1 B1,
Romania, in pragul unei EPIDEMII DE GRIPA: Numarul deceselor creste de la o zi la alta. Virusul a facut 19 VICTIME

50inca o persona a murit din cauza virulului gripal, bilantul deceselor ajungand la 19. Este vorba despre o femeie, in varsta de 45 de ani, din judetul Ialomita. Pacienta suferea si de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii: Situatia este grava in Romania - suntem in pragul unei epidemii de gripa

19 oameni au murit de gripa de la inceputul acestui sezon. Ultima victima este o femeie de 45 de ani din Ialomita, care mai avea si alte probleme, insa nu fusese vaccinata antigripal. Spitalele si scolile.

Gripa face noi victime. Bilantul deceselor creste alarmant! Simptomele care te trimit de urgenta la medic

Un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor decedate in urma imbolnavirii cu virusul gripal ajungand la 11, potrivit Institutului National de.

De ce Romnia nu a declarat epidemie de gripa, precum Ungaria si Bulgaria: Nu ntrunim criteriile, dar ne-am putea confrunta cu o epidemie peste doua saptamni

Romania nu intruneste, in acest moment, in ciuda exploziei de cazuri din ultima perioada, criteriile pentru declararea unei epidemii de gripa, care nu sunt stabilite de fiecare tara in parte, ci de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Unul dintre cele mai importante este inregistrarea a 1. 500 de cazuri la suta de mii de locuitori. Ne-am putea confrunta, insa, cu o epidemie de gripa peste doar doua saptamani. Masurile de preventie nu difera foarte mult in cazul unei epidemii, comparativ cu cele luate in acest moment, au explicat, pentru HotNews. ro, specialistii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Sapte romani, respectiv cinci barbati si doua femei, si-au pierdut viata vineri din cauza gripei, numarul total al deceselor inregistrate de la inceputul sezonului ajungand la 18, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Cu totii sufereau de alte boli si niciunul nu era vaccinat antigripal.

O alta persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 11

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 11, dupa ce un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a fost confirmat cu virusul gripal A, informeaza, joi, Institutul National de Sanatate Publica, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )