Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Hotnews Hotnews,
 Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Sapte romani, respectiv cinci barbati si doua femei, si-au pierdut viata vineri din cauza gripei, numarul total al deceselor inregistrate de la inceputul sezonului ajungand la 18, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Cu totii sufereau de alte boli si niciunul nu era vaccinat antigripal. continuă pe Hotnews

O alta persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 11

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 11, dupa ce un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a fost confirmat cu virusul gripal A, informeaza, joi, Institutul National de Sanatate Publica, relateaza Mediafax.

Spitalele, luate cu asalt din cauza gripei: Numarul infectiilor respiratorii este intr-o continua crestere

Spitalele sunt luate cu asalt din cauza virozelor respiratorii si a gripei, iar vestile nu sunt deloc bune. Specialistii se asteapta ca numarul de cazuri sa creasca si sa se atinga un varf de imbolnaviri in perioada urmatoare. Este posibila si instituirea carantinei in mai multe spitale, a apreciat si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

INSP: 18 persoane au murit din cauza gripei

Un numar de 18 persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Alte scoli se inchid joi si vineri, din cauza ninsorii. Zonele unde nu se fac cursuri

Alte scoli se inchid joi si vineri, din cauza ninsorii. Zonele unde nu se fac cursuri. Citeste mai mult pespynews. ro .

TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. O tanara fotbalista a amurit la doar 25 de ani din cauza virusului gripal. Molly Webber juca de la 13 ani la clubul de fotbal Loughborough Foxes, Anglia. De asemenea, era.

Barbat din Iasi, mort din cauza gripei

Un barbat in varsta de 67 de ani care era internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a decedat in cursul acestei zile din cauza gripei. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sf.

Barbat din Iasi, mort din cauza gripei. Este a 15-a victima

Un barbat in varsta de 67 de ani care era internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a decedat in cursul acestei zile din cauza gripei. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sf.

Zece oameni au murit din cauza gripei. Sfaturile medicilor pentru evitarea virusului

Zece oameni au murit de gripa de la inceputul anului si tot mai multe spitale au inceput sa ia masuri speciale. Pentru a-i izola pe pacientii sanatosi de virusul care poate fi mortal, unitatile.

Spitalul Universitar din Bucuresti limiteaza vizitele din cauza gripei

Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti a decis sa limiteze programul de vizita la doua ore pe zi pentru sectiile clinice si la o ora pe zi pentru sectiile cu risc crescut, precum Terapie Intensiva si Neonatologie, pentru a preveni aparitia infectiilor cu virus gripal in randul pacientilor. De asemenea, este permis accesul unui singur apartinator/ vizitator la un pacient, potrivit unui comunicat remis HotNews. ro.

Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Un numar de 14persoane au murit, de la inceputul acestui sezon, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. incao veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, avem14 oameni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )